Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Akkor most mi van? (a többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most mi van? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Na szóval az a helyzet, hogy van egy lány akibe reménytelenül belezúgtam, és úgy látszott, hogy én sem vagyok közömbös a számára,(ennek több jelét is adta.) Egy hónap után nem bírtam tovább és elmondtam neki, ekkor ő nem mondott semmit, csak mosolygott és megöleltük egymást és azt mondta, hogy majd ír. Este írt is és közölte, hogy csak egy jó fiú barátot akart és, hogy ezt kell tennie és végig sorolta egy csomó jó tulajdonságomat. Én megértetem és elfogadtam a döntését. (Ettől függetlenül facebookon nagyon sokszor rám ír, mint a mai napig és ha találkozunk az utcán mindig megállít és mondani akar nekem valamit és végül ott kötünk ki ahol vagyunk sehol.) Az esett után viszont történt más érdekesség is. A lány barátnője (aki idág teljesen úgy kezelt mint ha levegő lennék) elkezdett velem beszélgetni,megdicséri az öltözködésem stb. Teljesen össze vagyok most zavarodva,és nem tudom,hogy mi tévő legyek, és, hogy akkor most mi is történik pontosan.

A válaszokat előre is köszönöm! A trollok kíméljenek!!!

2017. jan. 3. 08:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy biztos, hogy ne hajts a lany baratnojere, mert ha nem jon be akkor szanalmas vagy, aki minden szabad lyukra rarepul, ha viszont osszejon, akkor meg a ket lany is osszebalhezik. A lany, akibe szerelmes vagy, o meg kijelentette, hogy csak baratot keres. Tehat ot is feljetsd el. Szerintem a legjobb modszer, ha szerzel egy harmadik lanyt, aki nincsen benne jelenleg a szorasban, es o lesz a baratnod. A lany akibe szerelmes vagy, azt elfelejted, a baratnojevel meg baratkozol, mert ha majd szakitasz a baratnoddel, akkor megprobalhatsz osszejonni vele.
2017. jan. 3. 08:55
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem ne gondold tul.Lehet szimplan most vett eszre a masik lany ezert csak most beszelget veled.Hogyha aki neked tetszik csak baratkent nez rad..hát hogyha tudod add meg neki a baratsagod mert latod neki szuksege van rad.A masik lannyal pedig ha birod ot elkezdhetsz baratkozni
2017. jan. 3. 14:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!