Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam meg neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki?

Figyelt kérdés
Tudom, kétszázadik ilyen kérdés...Szóval szerelmes vagyok az egyik évfolyam társamba. Sajnos még sose beszéltem vele...Tudom, most felmerül bennetek a kérdés, hogy hogyan szerethettem úgy bele, hogy nem is beszéltem vele. Nos, csendben figyelem. Milyen a közös óráinkon, testbeszédét, stílusát stb. Legszívesebben megírnám neki egyszerűen, hogy "Szeretlek!", de fura lenne, hisz ő is tudja, hogy sose beszéltünk. Barátom mondta, írjak neki, de ahhoz furcsa módon nincs bátorságom...rég figyelem a fiút, becsületes, komoly, vicces, megértő, szerethető, nagy szíve van. Az osztályunk egyébként nagyon rosszba van egymással, ezért is félek kapcsolatot felvenni vele...Nagyon sokszor eszembe jut a fiú, ekkor dobban egy nagyot a szívem. Szeretem. Vele álmodom. Szerintetek? Mit tegyek?

2017. jan. 2. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Személyesen közöld vele (ha tudod)hogy szeretnél vele ismerkedni ,meg hogy beszélgethetnétek néha meg ilyenek, de szerintem ne kezd azzal hogy elmondod neki hogy szereted. És igen létezik olyan hogy nem is ismered az illetőt és szerelmes leszel belé.Próbáld figyelni a reakcióit ha beszélsz vele, sok fiúnak lehet látni az arcán hogy mit gondol rólad vagy hogy közeledik e feléd stb.
2017. jan. 2. 20:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes, tartalmas kommentet!:)
2017. jan. 2. 20:23
 3/4 A kérdező kommentje:
De hogy? Menjej oda hozza h "szia, ismerkedni akarok"??
2017. jan. 3. 17:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Először csak beszélgess vele Pl Ne azt kérdezd hogy milyen volt a hétvégéje mert erre rövid választ ad és nehezen indul a beszélgetés , hanem azt hogy Mit csináltál a hétvégén? erre hosszabb válsz ad. És később megkérdezhetnéd tőle , hogy lenne e kedve máskor is beszélgetni.
2017. jan. 15. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!