Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak most mondjam el neki vagy később?
Lehet hogy egy kicsit hosszú lesz.
Szóval van egy lány aki első osztály óta az osztálytársam, ès mèg olyan másodikba eljött hozzám, ès amèg elmentem valahova elmondta anyumnak hogy tetszek neki, csak hogy nem tetszett nekem, nem tudom hogy mièrt. De kb olyan ötödikben nagyon megtetszett nekem, meg is kèrdeztem hülye fejemmel..... de mondta hogy nem. Most hetedikbe is nagyon tetszik, csak attól fèlek, hogy megint visszautasít, mint ötödikbe. Jah, ès most nyáron legjobb barátok lettünk, ès ettől is fèlek, hogy azzal hogy megkèrdezem vège lesz a barátságunknak. Most karácsonyra is vettem neki parfümöt, meg ő is vett nekem, hamarabb ideadta. Szóval azt terveztem, hogy most nyáron elkezdek egy kicsit edzeni, meg stb, ès akkor nyolcadikba megkèrdezem. Ez így jó lenne?
14/F
Testre és agyra egyaránt gyúrj!
Remélem, nem marad el a siker!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!