Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elküldjem neki?
Figyelt kérdés
már egy ideje tetszik egy fiú,és tavaly karácsonykor is írtam neki meg ma is az ünnepek alkalmából. egy iskolai bulin a barátnőm megkérdezte tőle hogy milyen telefonja van,mert nem volt ismerős a márkája,és akkor mondta hogy karácsonyra fog kapni új telefont,ráadául olyat amilyet én is szeretnék.megkérdeztem tőle hogy komolyan? és mondta hogy igen,mondom az tök jó.szerintetek írjak neki,hogy megkapta-e?2017. jan. 1. 13:09
1/5 anonim válasza:
Semmit. Inkabb valami mas témáról beszélgess vele. Vagyis en nem errol beszelnek.
2/5 anonim válasza:
Kiindulásnak ez is jó de valami más téma kell később.
3/5 anonim válasza:
",és akkor mondta hogy karácsonyra fog kapni új telefont,ráadául olyat amilyet én is szeretnék.megkérdeztem tőle hogy komolyan? és mondta hogy igen,mondom az tök jó."
Ez igen, tartalmas beszélgetés.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem kulfom el neki,de szerintetek akkor hogy kezdjek el vele beszelgetni?es kerlek kimeljetek a hulye beszolasoktol mert en nekem ez az elso szerelmem az eletembe
2017. jan. 1. 17:11
5/5 anonim válasza:
"Szia! :) Na hogy teltek az ünnepek?"
Ennyire ez nem nehéz szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!