Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Többi lent
Figyelt kérdés
Szóval,idén jött egy új fiú az oszályunkba. Eleinte nem foglalkoztam vele, nem érdekelt, hogy ott volt. Majd kb. 1 hónapja elkezdtünk beszélgetni valahogyan. Órákon keresztül csak beszéltünk. Nagyon megkedveltem, majd ettől kezdve elkezdtünk beszélgetni a suliban, valamint a sulin kívül is Facebookon. Majd észrevettem, hogy egyszerűen beleszerettem. Rengeteg a közös dolog bennünk. Azt tudom, hogy ő is kedvel, de mint egyik legjobb barátját. Arról is tudok, hogy barátnője van... Nem tudja, hogy mit érzek iránta. Nincs bátorságom elmondani, hogy mit érzek, mivel félek, hogy azzal elrontanám az időközben kialakult barátságunkat. Most, a szünetben is minden nap beszélek vele.. Szerintetek mit tegyek? Egyébként én 13 éves vagyok, ő 14.2016. dec. 30. 20:56
1/3 anonim 

válasza:

Szia! Tudom, ez nem igazán vigasz, de szerintem ne változtass most. Beszélgessetek, egyre-egyre személyesebb dolgokról, kerülj hozzá a lehető legközelebb = hozd ki a maximumot a "friend zone"-ból. És akkor majd alakulnak maguktól a dolgok. Légy türelmes!
2/3 anonim válasza:
Szia! Igen, ez lányoknál nehezebb, mint fiúknál!Ha közel kerülsz hozzá egy idő után beléd szerethet. Legyél kitartó, és fontos, hogyha vannak barátnőid sokat beszélj róla velük, mert nagy feszültség van benned! Semmiképp se változz meg csak azért, hogy bejöjj neki. Egy idő után érdemes kacsingatni felé, mondjuk jövőre, hogy azért legalább higgye azt, hogy szerelmes vagy belé, de ezt majd ne vidd túlzásba.
Sok sikert ! (32 éves pár pszichológus vagyok.)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, érdekel mások véleménye is! :)
2016. dec. 30. 22:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!