Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem talál meg a szerelem. Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem talál meg a szerelem. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Most már tényleg ki vagyok akadva, mert nem tudok rájönni, hogy mégis mi a baj velem…

Nem tartom magam csúnyának, igazából szerintem egész csinos vagyok. Butának sem vagyok mondható, a humorom is rendben van. Átlagos lánynak tartom magam, viszont nem jön össze semmi senkivel.

Két éve volt egy barátom (nem jártunk sokáig), azóta szenvedek, de általában számításba sem vesznek.

Mit kellene csinálnom? Csak szeretnék valakit igazán szeretni…

17L

2016. dec. 30. 18:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Tényleg igaz hogy akkor fog jönni valaki mikor nem számítasz rá.

Én is így voltam vele.

És mindegy hogy milyen vagy az igazi olyannak fog szeretni amilyen vagy szóval lehetsz buta is meg nem kell oda humor :D ha valakibe bele szeretsz ezek nem számítanak mert nem te dontod el hogy kibe szeretsz bele hanem az élet

2016. dec. 30. 20:03
 22/22 anonim ***** válasza:
Gyere a karjaimba kedves kérdező. *-*
2016. dec. 30. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!