Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszar es szórakozik?
Figyelt kérdés
Bele szerettem egy fiuba, nagyon elfoglalt szokott lenni, tegnap előtt nagyon sokat beszéltünk hajnalokig erre ma, két lány ismerőse fotóját is likeolta de én reggel küldtem neki egy videó üzenetet de azt még nem is látta.
Szórakozik velem és leszar?
2016. dec. 30. 16:19
1/8 anonim válasza:
Ne komplikáld túl.
Istenem, lájkol egy képet és azonnal megcsal/leszar/biztos kavarnak. Ne legyél ennyire facebook központú és láss túl egy kicsit a dolgokon.
Nem nézi meg az üzenetedet! Mi lesz most, hujuujj? :O
3/8 anonim válasza:
Hát ja. Legyél egy kicsit nyugisabb.
4/8 anonim válasza:
Elhiszem, hogy mi lányok féltékenyek vagyunk. De hogy ENNYIRE?! Esküszöm tisztellek érte.
5/8 anonim válasza:
Tuti megcsal.
Fogadj magánnyomozót, tudd meg kivel csal, majd csald meg a fiút a harmadik féllel!
Ja, várj... hogy nem vagytok együtt? Intézz el egy politikai kényszerházasságot, majd hajtsd végre a feljebbi lépéseket.
7/8 anonim válasza:
Na, azért köcsögök ne legyünk. Ki lehet fejezni szerintem kedvesebben is, hogy nem kell aggódnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!