Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem birom ki nelkule? Fog ez valtozni?
Figyelt kérdés
Par napja vagyok egyutt baratnommel, de annyira szerelmes vagyok bele, hogy csomoszor ha nincs velem rosszul erzem magam nagyon, es ugy erzem mintha tok egyedul lennek nelkule, mintha egy senki lennek nelkule. Mar mielott osszejottunk azelott is szerelmes voltam bele, de akkor nem volt ez annyira.2016. dec. 28. 18:14
1/1 anonim válasza:
Ilyen a szerelem. Ha keveset tudtok találkozni, együtt lenni, akkor néha-néha egy telefon, vagy videóchat beszélgetés is sokat segíthet! A videóchat még abban is segít hogy néha láthasd is őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!