Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok egy ilyen fiúról? Meg tudnék változni?
Sport, művészet, célok az életedben.
Ezeken gondolkozz első lépésként. Aztán ha csinálod az megadja az önbizalmat, szenvedélyt, kisugárzást. Ennyi.
Én jobban kedvelem a visszahúzódó fiúkat, ezek alapján, ha ismernélek szimpatikus lennél.
16l
Sokkal jobb, hogy visszahúzódó vagy, nagyon ritka az ilyen fiú, főleg ilyen korban. A humorod is jó, az nagyon fontos. Nekem legalábbis. Semmi baj a természeteddel, sőt... Ha kicsit bátrabb akarsz lenni társaságban, akkor nyiss feléjük. Ne legyél burokban, menj oda, és mesélj, vagy KÉRDEZZ. Rengeteget szoktam kérdezgetni embereket, és nekik ez tetszik, h végre valakit érdekel az életük. Pszichológus szeretnék lenni...:D ha szeretnél írj, megpróbálok segíteni. :)
14/L
Úristen.
Leírás alapján álom pasi vagy KINÉZETRE.
Belsőre nem tudom milyen vagy, de így szimpatikus.
Miért akarnál változni?
A leírtak szerint minden rendben van veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!