Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Volt egy fiú akivel eléggé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy fiú akivel eléggé sokáig beszéltem de hazudtam neki egy nagyon apróságot, amit ő nem igazán viselt el, hogy változtassak ezen?

Figyelt kérdés
Utálja ha hazudnak neki,bocsánatot kértem tőle egy csomószor,de nem hajlandó megbocsátani.Nekem nagyon bejön a srác és nem tudom mit tehetnék/hogyan változtassam meg a mostani helyzetet.Már rég nem beszéltünk..
2016. dec. 28. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Aki egyszer p**cát csinált a szájából az ne csodálkozzon, hogy nem hisznek neki.
2016. dec. 28. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Osztalyban en is mindig baromsagokat mondok, odajutottam hogy senki nem hisz nekem ha komolyan valaszolok, de ez utan mindig azt mondom, latod en is ezt mondtam, igazam volt.

Szemelyszerint megbocsajtanek az o jellemet nem ismerem, szoval nem tudok nyilatkozni.

17f

2016. dec. 28. 18:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Személy szerint megbocsátanék, de nagyon sokat kéne várnod, hogy újra higyjek neked.
2016. dec. 28. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi volt az az apróság, amiben hazudtál neki?
2016. dec. 28. 20:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mivel semmi konkrétumot nem írsz, és láthatóan nem is reagálsz a feltett kérdésekre, pusztán feltételezésekből kell kiindulnunk, és csak általános dolgokat mondhatunk.

Bár a hazugság jellege, nagysága és oka egyáltalán nem irreleváns dolog. Teljesen más megítélés alá esik, ha a szülinapi ajándékát illetően hazudtál azért, hogy meglepetést tudj okozni, mint az, ha mondjuk az érzelmeidet illetően hazudtál neki.

Ha olyasmiben hazudtál, ami neki rosszul esett - és úgy tűnik, ez az eset áll fenn -, akkor sajnos nincs mit tenni. Vagy idővel megbékél, vagy nem. Az élet nem olyan, mint a Word, hogy ha valamit rosszul írsz, azt kitörölheted, mint ha meg se történt volna. Van, amit nem lehet visszacsinálni. Ez van. Lépj tovább, van még más fiú a világon.

Ja, hogy bejön neked? Az egy dolog. Neki meg nem jön be, ha hazudnak. Azért egy jótanács: legyél kevésbé felszínes! Az, hogy valaki jól néz ki, még nem minden.

Továbbá: tanulj a hibáidból, és a jövőben ne hazudj.

Egyébként ha tényleg valami tök jelentéktelen dolog miatt sértődött meg, akkor talán nem is baj, ha nem jöttél össze vele.

2016. dec. 29. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!