Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha az embernek a családja választ nőt a szabad döntés helyett? 😢
Már évek óta ez van.
Mivel nálunk ez valamiféle presztízs kérdés és mindenki topnotch szellemi ember így ebben nőttem fel.
Semmi kedvem részletezni meg mutogatni itt, hogy ki ki mit ert el ezekben, de a családom szószerint megtiltotta az egyetlen lányt akiért élni akarok.
Persze a csaj oldaláról is kölcsönös az tuti, szerintem már nem is szeret, de lehet, hogy képzelődtem végig már nem tudom😂
De megmondtak hogy mivel ennek a csajnak semmi protfóliója, nevtelen sarj így eszembe se jusson-IGEN ENNYIRE NAGYKÉPŰ TAKNYOK az ertelmiségiek csakhogy vágjátok ti is.
Persze az nem számít ha azt mondom hogy biztos jó hatással lenne rám...a válasz NEM.
Nem is ismerik😭
Szóval itt a sok eszlény, én meg csak annyiból tartoztam ehhez a családhoz hogy ebbe születtem.
Vittek jobbról balra. A sznobok legnagyobb arcai, mindenféle dijnyertesek, vittek körbe a világba, mutatták mit kell elernem😂😂😂
Persze a "legjobbat" akarják nekem, ertik amit mondok: hogy nekem csak egy csaj kell azt minden oké.
Belenyugodtak hogy lúzer vagyok és direkt nem írok házit vagy dogákat üresen adok be.
"Életem lázadásai"
Apám persze akiben annyi nem volt hogy nyakkendőt kötni megtanítson vagy annyit hogyan kell randira hívni egy lányt elkönyvelt selejtnek.
Mindig hallom, nem érek semmit, mert neki mikor egyetemet befejezte, radikális eredményeit és felfedezéseit egy óriási országos díjjal jutalmazták.
Nekem semmi ilyenem😢😢
Szóval ertik hogy rgy csaj kell.
A baj a megértéssel van, mert lehet hogy bemutatnak ennek annak.
Néha egész király nőknek nem mondom, de semmi kedvem vmiféle színésznőhöz hogy selyemsálban jarkáljak uncsi színhazi előadásokra, mint legjobb haverom.
Mert az bizony mar beadta derekát.
Mióta Pesten hülyül a nőkért minden alapon átalakult amit utalok benne.
Csak nemtom h mondjam el neki😂
Szóval a kérdes hogy lesz normális nőm valaha?
Akit megismerek egy kávézóban vagy valami?
El se tudjátok mennyire féltékeny vagyok azokra akiknek működik, mert nekem csak ez kell hiába van meg minden más.
Esz, karrier meg a többi hasztalan cucc.
😂
Igy hittem.
Mikor beleszerettem el se tudom képzelni mennyire boldog voltam.
Haberom is mondta, itt a csaj akire vártál.
Magyarul beszél ő is, kimentem magammal.
Aztan jött a feketeleves.
Hogy még csak 16😭
Innen teljesca képzavar.
Honapok óta azon agyalok elmélyítsem e a kapcsolatot vagy sem.
Nem tudlm van e megpldás.
A lány alapvetően boldog itt, ezt sose tudnám elvenni tőle😢
Muszáj ezt itt hagyni.
Gyerekkorom óta tudom.
Nagymamám volt a mindenem, első barátnőm.
Anyu is törődik velem megse olyan.
Ezért terveztem a szökest is ilyen sokáig.
Mert egy nő kell nekem akkor is, anélkül végem.
De nem hittem hogy így lesz.
Hogy beleszeretek.
Egyszerűen ugy érzem Ő a tökéletes lány, a család erre annyit mondott ronda es csúnya is...egy fél pillanatig meg mar majdnem hittem nekik.
Igazábol a lányrol se tudom mit szeretne.
Csak fájdalmat okoztam neki, normális kapcsolat kell neki.
Van egy csomó jobb jelölt is, akikel járhat es velük lehet.
Mert igazábol az ő családja oldalárol is kölcsönös a gyűlölet mert itt bizony vannak ilyen rivális klánok mifelénk.
Megis ugy erzem ha itt hagyom bánni fogom örökké.
Mert nélküle már nem kell se angol se semmilyen, mindenhez Ő ad értelmet.
Mindig ilyen lányról álmodtam.
Aki ennyire elettel teli és😢
Köszi egyébként hogy meghalgattál es elolvastad meg hogy próbáltál segíteni☺
Elozo: de o nem csak ugy a levegobe beszel es lazad, valami gusztustalan befolyasos sznob csalad megfojtja ot, en nagyon megertem, h ehhez nincs gyomra. Csak hat fogalma sincs, milyen a kemeny munka, milyen az ehezes, a nyomor, milyen konnyen kerulhet ilyen helyzetbe az ember.
Egyebkent kerdezo: milyen teruleten tevekenykedik a csaladod? Gondolom sokat hallottunk roluk, hiresek/hirhedtek lehettek. Szerintem igenis jo, hogy mogelatsz a csillogasnak es nem kersz belole.
Gondolom, te is - és minden normális ember - tudja a választ: nem, nem normális.
Neked meg ha van egy kis eszed, az első adandó alkalommal otthagyod azt a fertőt. Persze, ha hagyod, hogy mások döntsenek helyetted, az a te hibád is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!