Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak vele vagy szakítsak?
Én és a barátom 5 hónapig voltunk együtt,minden jó volt,szeretett,bízott bennem és én is ő benne de tényleg jó volt minden aztán szakított velem(az a szakítás nem volt valami megszokott,a születésnapomkor bevallotta hogy egy buliba részegen smárolt egy lánnyal a múlt este...:( hát akkor az kurv* jól esett)
Ennyit arról...De! 3 hónap szünet után újra vissza jött hozzám,azzal az indokkal hogy mennyire szeret meg hogy nem tud elfelejteni.
(...vagyis tisztázzuk a dolgokat a barátom az exe miatt szakított velem ő vele smárolt.)
Na szóval vissza könyörögte magát hozzám és én adtam neki még egy esélyt gondolva hogy nem még beszél az exével a történtek után és hogy jobb lesz minden,de még rosszabb lett...
Régebben sokat voltunk együtt de most aligha,inkább az exével iszogt meg a haverjaival.Mindig mondta hogy mennyire szeret meg minden,de mostanába nem,sőt nem is keres :(
Megpróbáltam már mindent de semmi,beszéltem is vele de csak azt válaszolja mindig hogy mennyire szeret meg hogy megváltozott...nem tudom hogy mit csináljak,szeretem őt de ez nem kölcsönös...:( kérlek segítsetek :(
(17 L vagyok/17 F)
Szerintem tedd lapátra. Adtál neki egy második esélyt, amit szintén elbaltáz.
Igérgetni és mondani mindent lehet, ő szórakozik te meg szenvedsz .. ennek nincs értelme, mert ez így már nem is kapcsolat.
Ne haragudj, de egyértelmű. Hagyd menni.
Nem kellesz neki, csak kihasznál. Sajnálom, de te ne sajnáld egy percig sem. Lesz majd valaki aki megérdemel, hidd el. :)
19/L
Szerintem is szakíts vele, ha tovább húzod nehezebb lesz lezárni magadban. Minél előbb kidobod annál hamarabb begyógyul az űr.
Egyszer már vissza dumálta magát hozzád, elbaltázta a második esélyét is, szerintem ezek után nem érdemel meg egy harmadikat is, láthatóan nem változott, nem érdeklődik felőled. Szerintem ha együtt vagy valakivel akkor szinte egész nap kívánni akarod a társaságát, vele mész el inni, őt keresed meg minid szal érted
Dobjad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!