Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet valami egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet valami egy 14 éves lány és egy 16 éves fiú között?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik nekem egy fiú, de még alig beszélgettünk..

Apukámnak az ismerősének a fia és egyszer már nálunk aludt és 28-an vagyis 2 nap múlva megint nálunk lesz.

Szerintetek lehet valami?😞

2016. dec. 26. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz a valamin?

Amúgy beszélgess vele, keres a társaságát, persze hagyj neki teret is, este nézzetek valami filmet.

2016. dec. 26. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de ha lehet vigyázzatok, hogy apud ne kapjon rajta ha csókoloztok mielőtt megtudná, hogy együtt vagytok.
2016. dec. 26. 16:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Addig ilyenekre ne is gondolj, amíg nem vagy biztos az ő érzéseiben... en ertem, hogy mar levezetted az eleteteket elore, de ennyire ne rohanj elore :D Majd ha odaersz. Ha szeret teged, nem akadaly az a 2 ev.
2016. dec. 26. 16:52
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves második! :)

Apum pont h örülne neki, de anyum kiakadna sztem XDD😂

2016. dec. 26. 19:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm a válaszokat :)
2016. dec. 26. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!