Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Meddig lehet egy kapcsolat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet egy kapcsolat egy fiú és lány között csak barátság?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat jelent nekem és én is neki kb minden 5. percben elhangzik h mennyire szeretjük egymást és ha nincs suli h mennyire hiányzik a másik.
2016. nov. 9. 20:51
 1/5 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=qbftjrRKcwI (Remélem jól értelmeztem a kérdést, itt a videó ami az én véleményemet tükrözi) :)
2016. nov. 9. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez már most nem csak barátság.;)
2016. nov. 9. 20:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem kerültök annyira közel egymáshoz akkor sokáig... De amkor az egyikőtök egy kicsit is többet gondol bele, akkor ott vège az egèsznek
2016. nov. 9. 20:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Ebből még nem lehet kitalálni hogy mi van köztetek. Akkor múlik el a tiszta barátság, ha az egyikőtök beleszeret a másikba. Ez lehet holnap, vagy soha, attól hogy hiányzik és szereted még mindkettő lehet.

Majd kialakul. Szar, klisé életbölcsesség, de tényleg ne siettesd.

2016. nov. 9. 21:06
 5/5 October15 ***** válasza:
Meddig lehet? Hmm tapasztalataim szerint valahol 6 hónap és 11 év között. :D Egyénje válogatja.
2016. nov. 9. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!