Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/29 anonim válasza:
NEN ! Te jó ég ! Naponta jön ki ilyen hogy 14 és 18 év között mi van de már nem azért 13 évesen tanulj inkább aki meg 27 evesen akar valamit egy 13 évestől az pedofil...
2/29 anonim válasza:
:D biztos szívesen menne közel 30 évesen a barátnője általános iskolás ballagására :D
4/29 anonim válasza:
Nem. Ez már a pedofil kategória közé tartozik.
5/29 anonim válasza:
szokták mondani nem a kor számít a szerelemben.
6/29 anonim válasza:
Szánalmas és idegesítő hogy ezen a héten ez már a 10. ilyen kérdés
7/29 anonim válasza:
Én 13 évesen jöttem össze a 32 éves barátommal. 2 és fél éve együtt vagyunk.
8/29 anonim válasza:
Mia f@3z van a világban emberek?
10/29 anonim válasza:
What...én így néhány nap múlva 14 életévemmel sem bírnék összejönni 16 felettivel...komolyan ilyen a világ (és én eddig egy burokban éltem)???:DDD
Szóval, hogy a kérdésre is válaszoljak, semmiképp. Több, mint kétszerannyi idős, mint te, kérdező, azért ez már durva...ő már lassan családot akar, te meg kijárni az általánost...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!