Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallod... Én 22 vagyok és voltam már szerelmes 16 évesbe, de az alatt nem hiszem hogy menne, biológiailag taszít. Még ki sem alakultak a "szervei".
Lehet, hogy gondok vannak a hormonjaiddal, kicsit ki vagy éhezve. Kezdj el sportolni valamit és lenyugszol.
Attól még, hogz felnôttesen viselkednek és KEZDENEK kamaszodni, még ugyanúgu fejletlen gyerekekb tehát igenis pedofília.
De a megnevezéstôl eltekintve: belegondoltam, ahogy kézen fogva sétáltok az utcán. Nincs benne semmi rossz, mindenki azt fogja gondolni, hogy az apád/bátyád, vagy esetleg a szomszéd, aki elment érted a suliba, és nem pedig azt, hogy vele kúratod magad. Mert itt csakis errôl van szó az ô részérôl, a te részedrôleg arról, hogy mérhetetlenül buta és naiv vagy.
A 13 éves lány szempontjából, nagy az esélye.
De a 27 éves srác szempontjából, már kissé gáz.
Szerintem hanyagoljátok...:D
Nevelőfaterom 32 éves, én pedig 16.
Egyéb kérdés?
(Ha valaki nem értené, arra célzom, hogy az apja lehetne...)
Sokan azt hiszitek hogy a kérdező a 13 éves, miből gondoljátok? Lehet a 27 éves pasi írta ki ezt xd
Amúgy szerintem nem lehet..mindjárt 30 bammeg XD
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!