Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg nem veszi a lapot?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel sokat beszégetek facebookon meg osztálytársak is voltunk és én egyszer megkérdeztem, hogy van e nála esélyem erre ő azt mondta, hogy majd még meg látjuk mert ritkán találkozunk aztán én írtam neki egy verset és megkérdezte miért. Erre ém azt mondtam bocs nem neked akartam küldeni mert megijedtem, hogy nem érti mit akarok. Most tényleg nem érti vagy csak nem érti?2016. dec. 26. 13:24
1/2 anonim 

válasza:

nekem ha küldenének egy verset, azt nem venném célzásnak
2/2 anonim 

válasza:

Attól függ mi volt a versben, ha nyilvánvaló vallomást tettél benne, akkor nem értem azon mit nem lehet érteni.
De miután azt írtad neki, hogy nem neki akartad két lehetőség van:
1. Elhitte, és elfogadta, hogy nem neki szántad.
2. Nem hitte el és egy puhapö csűnek tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!