Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mikor adja fel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor adja fel?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tavaly nagyon sokat piszkált mert tetszettem neki. Mindig azt mondta hogy én vagyok az ideálja stb.de engem sosem érdekelt jó fejnek tartottam még akkor is ha piszkált. Idén ősszel meghalta az anyukája és én írtam neki,hogy rám bármikor számíthat. Mindenkivel ilyen vagyok,és mindenkinek mindig megoldom a prodblémáját.Tudtam,hogy ez neki sokat jelent. Kihúztam a mélyből,mert én voltam az egyetlen aki nem csak vele sírt hanem kihúztam a bajból és ő elkezdett belém szeretni.De én nem érzek semmit iránta. Hülyéskedni jó vele,és örülök ha ír,de csak barátként tekintek rá. Ő viszont már egy csomószor próbálkozott először mondtam neki,hogy fontos nekem de nem akarok barátot,de nem adja fel,és mindig tesz utalásokat,hogy vár rám. Nem akarok neki csalódást okozni,de mit tegyek,hogy ne reménykedjen? Nem szeretnék azzal még nagyobb csalódást okozni neki,hogy én nem szeretem viszont. Fiúk voltatok már ilyen szerelmesek? Mit csináltak a lányok ha ők nem éreztek ugyanígy? Mindenki válaszára kíváncsi vagyok.

2016. dec. 26. 00:57
 1/2 anonim ***** válasza:
ez sokkal inkább szeretethianybol áradó szeretet... ha nem tudja ezt felfogni akkor elvakult nyilván azért mert az anyja által kapott törődést most te adtad meg neki és úgy érzi szüksége van rád... szerintem nagyon függhet tőled a srác ami nem egészséges... nem a te dolgod ápolni a lelki világát... nyilván folosbe ne bántsd meg és segíts ha kell mert ez a barátok dolga de az már a te hatáskörod hogy csalódik e vagy sem... mond meg neki hogy nem leszel vele mert nem szereted úgy pont... baromi szar lesz neki csalódni fog lehet többet nem is fogtok beszélni de igy csak egyre jobban rád fog szállni...
2016. dec. 26. 01:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet!
2016. dec. 26. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!