Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert adja a jeleket hogyha amugy nem lep semmit?
Sziasztok
Az eset tegnap este tortent...voltam egy fiuval hazibuliban. Egy tarsasagban voltunk barhova mentem mindig jott utannam,egesz este simogatott es beszelgettunk. Ma este megkerdeztem tole hogy miert csinalta. Probaltam kiszedni belole mert en ugy gondoltam hogy biztos azert mert tetszem neki. Allitasa szerintem nem volt (annyira) reszeg...Bennem megmozdult valami de most nem ertem, fiuk nektek volt mar hasonlo helyzetben reszetek? Lehet nem kellett volna ilyen komolyan vennem ezt az egeszet vagy egyszruen csak gyava? Osztalytarsak vagyunk egyebkent.
17/N
Házibuli, pia, csajok, hormonok....
Le akart veled feküdni aznap este
Köszönöm a válaszokat!:)
Azota beszeltem vele, allitasa szerint csak azert volt velem mert jofej vagyok...Utana meg kozolte hogy hagyjuk inkabb a temat.
Ma egesz nap hozzam se szolt a suliban,ram se nezett kb. Nagyon erdekes, en meg sosem talalkozram ilyen emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!