Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a Walking Dead season 3- boldog Clementineba szerelmes vagyok egy megrajzolt karakterben hogy állhatok le róla?
Figyelt kérdés
2016. dec. 25. 20:35
11/17 TrainerDragon válasza:
Am meg csak annyit mondanék még hogy nem igaz teljesen hogy egy ,, rajzban" zúgtál bele ( meg szerintem a játékkal játszók 80%-a ) mert minden rajzfilm és játékkaraktert ( már aki animációs ) azt egy színészről vagy készítőröl mintáztak!Szóval igazából Clem is egy élő ember éppencsak nem ilyen formában.( ez filozófia ne menjünk bele!:)) Szóval mint mondottam nincs ezzel semmi baj! a többi válaszolónak meg üzenem hogy a bunkóságaikat tartsák meg maguknak!
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Egyébként mondanak bármit szerintem jól néz ki mint Jane vagy Bonnie a játékból
2016. dec. 27. 10:37
13/17 Adammaister válasza:
14/17 anonim válasza:
Ezzel semmi baj (én láttam a FNaF SL ből a Baby-ről egy olyan képet hogy nagyon ahhhhhhhhhhhh egy darabig kínzott a tudat hogy nem létezik de aztán megtanultam legyőzni
15/17 anonim válasza:
13-mas, te beteg állat! :D Ez mi az isten volt? :D
16/17 anonim válasza:
Amúgy nem túl nagy probléma. Majd kinövöd. :D Gyerekként előfordulhat, hogy egy kitalált karakterhez vonzódsz komolyabban, és Clementine-nal kapcsolatban, annyira nem csodálom, hogy valakinek a szívéhez nőtt kicsit komolyabban. Mivel elképesztő sztorija van a játéknak, így könnyen a szívükbe tudják zárni őt az emberek és élő emberként tekinteni rá. Én azért szerelmes nem vagyok belé, de szívesen találkoznék vele mondjuk a 2. évadban. A 3.-ban már nem mernék. :D
17/17 anonim válasza:
Anno én az X-Men Evolution rajzfilmsorozatból voltam oda meg vissza Vadóc-ért.
A Cartoon Network-on volt valami tematikus blokk a nap vége felé, akkor adták. Aztán kinőttem belőle. Mondjuk azóta is zsánerem az ilyen kicsit "dark"-os csaj. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!