Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém v mi?
Figyelt kérdés
van egy srác ( *----* ) akivel szoktam beszélgetni , mondta h velem képzelte el a jövőjét és csak engem imád meg h szüksége van rám. Nekem is rá van szükségem , szerencsére nincs senki most nekem. Belé viszont nagyon nagyon beleestem :3 konkrétan ezeket írta nekem:
"sok minden változott, de az érzéseim nem"
"gondolom érzed h nemfelejtettelek el"
"hej de hiányoztál, csillogó szemű rózsám :) "
ja és van egy barinője , a csaj szegény sráccal nemviselkedik valami szépen. A fiú mégis engem imád ahogy imádom én őt :3
én 18éves leány , ő meg 23éves fiú lesz jövőre
2016. dec. 21. 13:59
1/5 anonim válasza:
Huh ez elég nyálas, de ezek alapján + hogy barátnője valószínűleg, csak megakar ***ni, de te tudod :).
2/5 A kérdező kommentje:
nemtom de majd kiderítem h mit szeretne
2016. dec. 21. 14:10
3/5 Szabolcsattila válasza:
Most komolyan azt kérded hogy szerelmes beléd? Hát ha imádjátok egymást eggyütt akar lenni veled, verset költ neked. Szerintem ezek után nem kérdés hogy szeret de te tudod.
4/5 anonim válasza:
Ez kamu amúgy? 😂😂😂 Ha annyira szeretne téged, akkor szakítana a barátnőjével.
5/5 anonim válasza:
csináljátok hármasban majd megkedvelik egymásst
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!