Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vonaton találkozásból lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonaton találkozásból lehet szerelem?

Figyelt kérdés
Nincs konkrét példám, csak elgondolkoztam azon, hogy manapság van-e olyan, hogy az emberek a vonaton ismerkednek meg a számukra később fontos emberekkel. Szerintetek? Főként 14-20 évesekre gondolok, mert ők azok, akik zenét hallgatnak inkább, mikor utaznak.

2016. dec. 25. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem helyszínfüggő az ilyesmi. Tény, hogy sajnos egyre többet a telefonjukba vannak mélyedve, de ez nem zárja ki, de ha hozzászólsz biztos abbahagyja.
2016. dec. 25. 18:52
 2/9 Muki1999 válasza:

Szerintem lehet. Főleg ha bátrak az emberek és egymáshoz mernek szólni. Sajnos manapság sok ember tényleg csak a telefonját nyomkodja de mindíg vannak kivételek.

Már voltam szemtanúja ilyen megismerkedésnek.

2016. dec. 25. 19:04
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

#2 Az hogy zajlott?

2016. dec. 25. 19:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy szerelem lehet-e?

Még gyerek is!

:D

Bár mi már jóval 20 felett voltunk anno (2009) is mindketten...

2016. dec. 25. 19:34
 5/9 A kérdező kommentje:
#4 Leírod, hogy hogy zajlott? :)
2016. dec. 25. 19:36
 6/9 Muki1999 válasza:
Hat nagyon reszleteket nem tudok de elottem kezdtek el beszelgetni es tuti hogy nem ismertek egymast es mivel ugyanazzal a vonattal jartunk minden reggel par het mulva mar kezenfogva lattam oket felszalni
2016. dec. 25. 21:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Értem, akkor ők gyakran jártak ugyanazzal a vonattal. Köszi, hogy leírtad! Még várom a történeteket.
2016. dec. 25. 22:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is lehetne.

Engem épp pár napja szólított meg egy srác a vonaton, bár ebből hosszú beszélgetés sem lett, mivel épp vizsgára mentem, és ilyenkor előtte csak pihenek csendben, így nem voltam túl kommunikatív, ráadásul a fülkében más emberek is voltak, így nem éreztem magam kényelmesen, és nem szívesen válaszoltam a hova jársz-mit tanulsz-hogy hívnak kérdésekre 3 másik idegen ember hallatára.

Viszont ha nem vizsgára megyek, nincsenek sokan körülöttünk és szimpatikus is az illető, én simán benne lennék ismerkedésben, ha valaki meg mer szólítani, az már plusz pont.:D

18/L

2016. dec. 26. 19:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Vonatozni nagyon ritkán szoktam, de ha lehetőségem adodik akkor simán elbeszélgetek velem egyidősökkel vagy idősekkel is. Szerintem nem kizárt, hogy kapcsolat alakuljon ki.

18/L

2016. dec. 26. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!