Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonaton találkozásból lehet szerelem?

Szerintem lehet. Főleg ha bátrak az emberek és egymáshoz mernek szólni. Sajnos manapság sok ember tényleg csak a telefonját nyomkodja de mindíg vannak kivételek.
Már voltam szemtanúja ilyen megismerkedésnek.
Köszi a válaszokat!
#2 Az hogy zajlott?

Hogy szerelem lehet-e?
Még gyerek is!
:D
Bár mi már jóval 20 felett voltunk anno (2009) is mindketten...

Szerintem is lehetne.
Engem épp pár napja szólított meg egy srác a vonaton, bár ebből hosszú beszélgetés sem lett, mivel épp vizsgára mentem, és ilyenkor előtte csak pihenek csendben, így nem voltam túl kommunikatív, ráadásul a fülkében más emberek is voltak, így nem éreztem magam kényelmesen, és nem szívesen válaszoltam a hova jársz-mit tanulsz-hogy hívnak kérdésekre 3 másik idegen ember hallatára.
Viszont ha nem vizsgára megyek, nincsenek sokan körülöttünk és szimpatikus is az illető, én simán benne lennék ismerkedésben, ha valaki meg mer szólítani, az már plusz pont.:D
18/L

Vonatozni nagyon ritkán szoktam, de ha lehetőségem adodik akkor simán elbeszélgetek velem egyidősökkel vagy idősekkel is. Szerintem nem kizárt, hogy kapcsolat alakuljon ki.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!