Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le a féltékenykedésemet?
15 éves vagyok, és barátnőm is ugyanennyi.
Távkapcsolatban élünk, eddig 2x találkoztunk és kb 3 és fél hónapja van köztünk szerelem.
Jövőt szeretnénk egymástól, mindent megtudunk beszélni, és úgy érzem hogy őszinte hozzám.
Az a gondom, hogy van egy fiú, aki közelebb lakik hozzá, és hát megtetszett neki.Ezt elmondta nekem, de leszögezte hogy engem szeret, és nem akar tőle semmit.
Én folyamatosan felhozom ezt nála, és látom rajta hogy idegesíti a folyamatos féltékenykedésem.Én bízom benne, de bármi történhet..
Hogyan győzzem le a féltékenykedésemet?
A kapcsolat alapja a kölcsönös bizalom.
Ha meg kiderül mégis valami akkor kis csávó fejét kiütni a fülei közül, a csajszit meg jól a földbe döngölni lelki szinten, hogy érezze ugyan azt a törődést amit kaptál... :D
Tudom..
De én nem akarok erre gondolni.Tök mind1 hogy bosszulom meg ha átvág, mert átvágott és ez szarul esne.
Én csak nem akarom hogy bele szeressen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!