Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik,már 5 hónapja ismerem és tudja hogy szeretem,de akármit csinálok vagy mondo egyszerűen nem tudom elérni hogy ő is viszont szeressen.4 nappal ezelőtt amnéziás lett,minden nap elfelejt mindent akár mi is történt előző nap,viszont még így is az van hogy ma például egész nap beszélgettünk és a lehető leg kedvesebb voltam de mégis az egyik ismerősébe lett szerelmes akivel közelsem komunikált annyit,mit tehetnék még,hogy érjem el hogy szeressen?2016. dec. 24. 16:21
1/7 anonim válasza:
Mondjuk lehet hogy kéne neki egy picit időt adni nem? :D Had gondolkodjon.. vagy megmutatni neki, hogy azért ha veled járna milyen jól járna, mondd neki hogy úgy kirándulnál, stb.
3/7 A kérdező kommentje:
az most mindegy
2016. dec. 24. 16:49
4/7 anonim válasza:
Nekem nem kerek ez a történet (nagyon nem) de tegyük fel hogy igaz. Mit tegyél akkor? Hagyd békén! Rég összejött volna veled az öt hónap alatt ha akart volna tőled valamit
6/7 A kérdező kommentje:
valaki aki igazi megoldást nyújthat?
2016. dec. 24. 17:04
7/7 anonim válasza:
Nekem is az ugrott be, mint az 5ösnek, biztos nem csak hazudsz, már elénézést a kérdőrevonásért, de ha ebből gúnyt tudsz űzni, akkor csak egy barom lehetsz, aki valószínűleg halálra unja magát a magánytól és így próbál szórakozni.
Ha nem csak trollkodsz, akkor:
1; Konkrétan milyen amnéziája van, mivel nem csak 1 fajta van.
2; Ha megvan ez, akkor járj utána orvosoknál van-e gyógymód rá, ha nincs akkor felesleges, mert hiába szereteted meg magad veled, ha másnap már elfelejt.
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!