Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen témákat hozhatnék fel, hogy kezdjek vele beszélgetni? 14/L
Nos, a helyzet az, hogy van egy fiú akibe totál belezúgtam még tavaly tavasszal. De úgy igazán, ez már valami szerelem-féleség.
Ugyanabba az iskolába járunk, évfolyam társak vagyunk. Tudom a nevét, ahogy ő is az enyémet, de sztem még életemben nem váltottam vele két szót sem.Tudok róla egy-két dolgot, de szeretném jobban megismerni. Hogy lássam, milyen is a személyisége, hisz lehet, hogy ha megismerném, már nem is jönne be annyira, vagy épp hogy jobban belezúgnék - meg így adnék egy esélyt, hisz mi van, ha... Habár nem túl valószínű, hogy bejönnék neki. Ha a folyosón látjuk egymást én mindig keresem a tekintetét, néhanapján van hogy ő is rámnéz, de csak ennyi.
Most akkor gondoltam, hogy ráírok Facebookon (tudooom, személyesen jobb lenne vele beszélni, de folyton a haverjaival van suliban és amúgyis félénk vagyok)de itt már el is akadtam: milyen témákat hozzak fel? Mert az most nagyon bénán nézne ki, ha ráírnék, aztán eljutnák addig, hogy "Szia! - Szia! - Mizu? - Semmi. Veled? - Semmi - Az jó." szóval értitek. Miket írhatnék neki? Nem akarok nyomulni, csak szimplán úgy közelítenék felé, hogy barátkozni szeretnék - ha először csak barátok lennénk, már attól is boldog lennék, hisz onnan már egyszerűbb tovább építgetni a kapcsolatot. Szóval, ötletek? Előre is köszi! :)
Sajnalom.. :c de ne add fel, ki tudja, lehet,hogy még találkoztok. ☺
Vegul hogy irtal ra es milyen temakat hoztsl fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!