Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek vissza tudom még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vissza tudom még valaha szerezni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit elutasítottam régebben. Ő nagyon szeretett és bármit megtett volna értem.

Nemvoltam túl még az exemen talán azért is volt ez..

De mostanra ez megváltozott, és egyre jobban azt érzem hogy hiányzik..

Minden nap rá gondolok.

De neki van most egy barátnője. Nem fogok a kapcsolatukba beleavatkozni, de ha szakítanának, lenne még esélyem?

2016. dec. 23. 22:35
 1/7 anonim válasza:
szerintem még mindig szeret.. az ilyesmi nem múlik el olyan könnyen csak biztos azt látta, hogy nincsen nála esélyed, ezért megpróbált tovább lépni
2016. dec. 23. 22:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja 1-nek igaza lehet. Ha véletlen szakítanak akkor megpróbálhatod.
2016. dec. 23. 22:49
 3/7 A kérdező kommentje:

Hat remelem

Koszonom a valaszokat, valamennyire megnyugtat legalabb ez a tudat:)

2016. dec. 23. 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy azért kezdett el hiányozni, mert megtudtad, hogy lett barátnője? Bocsánat, de nagyon sok ilyen esetről hallottam már, hogy valaki előtte nem kellett az illetőnek, utána meg már mégiscsak jó lett "vóna".

Ha szétmennének, akkor még akár lenne esélyed, amennyiben a fiú nem sértődött meg a visszautasításodon.

2016. dec. 23. 22:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Mar az elott is rakartam irni es megbeszelni a dolgokat, mielott megtudtam hogy van baratnoje.

Es mikor megtudtam inkabb hagytam a fenebe, mivel ugysem lenne ertelme.

2016. dec. 24. 12:23
 6/7 anonim válasza:
Szia! Figyelj.. Hogy ha tényleg nagyon szeretett, bármit megtett volna érted akkor még mindig szeret. És ha kezdesz beleszeretni akkor próbálj meg közeledni felé mert ha még szeret akkor még van rá esély hogy összejöjjetek. Mert ha most hagyod akkor egyre kisebb lesz az esélye. Igaz, ez nem szép dolog de ha fordítva lenne ez a dolog akkor a másik csak ugyan ezt megtenné. Sok sikert :) És Kellemes karácsonyt!
2016. dec. 24. 15:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Dehat ott a baratnoje..

Elvileg szeretik egymast.

Nem szep dolog beleavatkozni egy kapcsolatba:(

Lehet hogy orokke egyutt lesznek es nekem mar semmi eselyem..

2016. dec. 24. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!