Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam?
Pontosítom a kérdést: nem állítottak döntéshelyzet elé, csak magamban szeretném tisztázni.
Adott két fiú. Az egyikbe már másfél éve szerelmes vagyok- vagyis azt hiszem- csak rágondolok. Tudom, hogy én úgy soha nem fogok kelleni neki. Próbálom elfelejteni, de nem megy. Mikor talán sikerülne, beszélünk két mondatot, vagy álmomban őt látom és újra csak ő kell nekem. (amúgy osztálytársam...) Mégis ha kettesben lennénk szinte futok előle, inkább elmegyek mosdóba, beszélgetéseinket rövidre zárom.
A másik srác nagyon rendes. Vele még csak párszor beszélgettünk, de akkor hosszan. Sose volt kínos csönd, nagyon kedves volt (bár ő mindenkivel az). Ő tőle nem "menekülök". Inkább várok a következő buszra csak, hogy vele mehessek. Nagyon helyesnek találom, de nincs meg az, mint a másiknál. Az eszem felé húz, a szívem az először említett fiúhoz.
Mit tegyek? Segítsetek!
Szia! Az én véleményem a következő:
Ez a helyzet kb az, hogy dugni akarsz-e egy jó palival, majd fél/1/2 év mulva vége az egesznek, mert már megunjátok egymás testét. Vagy összejössz egy olyan fiuval aki téged fog szeretni, mármint a lényedet, s nem csak a testedet. Viszont vele tudsz hosszútávon tervezni. Ha az elsőt választod, ne szeress bele halálosan, de élvezd ki vele fiatal éveidet. Ha a másodikat szeretnéd, szeress bele rendesen, ugyanis akkor külsőre is megszépül ( ezt ne úgy értsd, hogy fullos pali lesz belőle, hanem értsd hogy a szemedben megszépül ) és tekints rá mint partner aki hosszú távon is melleted marad, kitart melleted.
Amiket most itt leírtam, az teljesen az én véleményem a két srácról, mivel kevés infót adtál meg róluk, így kicsit nehéz volt... Remélem tudtam segíteni.
Ui. A helyesírásik hibákért elnézésedet kérem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!