Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam?
Szóval, én egy új iskolába jöttem, kb 1 éve, és van egy csaj, aki nekem nagyon tetszik. Viszont alig van, hogy hozzám szól...nem tudom, hogy tetszem e neki, mert félek megkérdezni...Vagy nem ciki?...mert nemtudom mit fog szólni...
És van egy másik, aki szerelmes belém-elmondták a barátnői-,de nekem az első csaj sokkal jobban tetszik, mert a második nem annyira szép, és nekem való...
szóval, az első kérdés: Elmondjam az 1. Nak hogy tetszik...mert nemtudom utána mit fog szólni
És Melyiket válasszam?
Azt választani, aki "csak" szerelmes beléd, téged viszont különösebben nem érdekel, az nekem a kihasználás. Ha nem tetszik neked, akkor ne.
Megcsinálhatod, megpróbálhatod azt, ami az ő esetében volt: megkérheted az egyik barátod, aki "komolyabb" beszélőviszonyban van vele, hogy ö mondja el neki, de úgy, mintha te nem tudnál róla, mert más esetben felmerülhet, hogy azért nem merted elmondani, mert "cikinek" tartottad, és én szeretem kiküszöbölni a hibalehetőségeket. Csak a "biztos, ami biztos" miatt. Szerintem ennyi belefér, ha tetszel neki, ezerszer is megéri.
Össtegezve: ne válassz olyat soha, aki neked nem tetszik "úgy". Csak most gondolt át ezt az "alantas", eszement, ám működőnek, valószínűnek tűnő technikát. A te döntésed, hog kipróbálod-e, de azt hiszem, veszteni nem fogsz vele semmit.
Bárhogy isesz, sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!