Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Melyiket válasszam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Pontosítom a kérdést: nem állítottak döntéshelyzet elé, csak magamban szeretném tisztázni.

Adott két fiú. Az egyikbe már másfél éve szerelmes vagyok- vagyis azt hiszem- csak rágondolok. Tudom, hogy én úgy soha nem fogok kelleni neki. Próbálom elfelejteni, de nem megy. Mikor talán sikerülne, beszélünk két mondatot, vagy álmomban őt látom és újra csak ő kell nekem. (amúgy osztálytársam...) Mégis ha kettesben lennénk szinte futok előle, inkább elmegyek mosdóba, beszélgetéseinket rövidre zárom.

A másik srác nagyon rendes. Vele még csak párszor beszélgettünk, de akkor hosszan. Sose volt kínos csönd, nagyon kedves volt (bár ő mindenkivel az). Ő tőle nem "menekülök". Inkább várok a következő buszra csak, hogy vele mehessek. Nagyon helyesnek találom, de nincs meg az, mint a másiknál. Az eszem felé húz, a szívem az először említett fiúhoz.

Mit tegyek? Segítsetek!

2016. dec. 23. 10:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
A 2-at
2016. dec. 23. 11:00
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Hát szivem. A második. Mert ő eltudja feledtetni veled az elsőt. De biztos vagy benne h az első nem érezhet irántad semmit?
2016. dec. 23. 11:02
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Dönsd el, kivel érzed jól magad, ki az aki mellett önmagad lehetsz, nem érzed magad feszélyezve, nem akarsz elrohanni. A szerelem nem azonnal fog kialakulni, amíg nem ismered a másikat addig csak valami rajongás féleségről beszélhetsz. Azt pedig érzed elég hamar, ha csak barátként, haverként tudsz tekinteni a másikra:)
2016. dec. 23. 11:06
 4/15 A kérdező kommentje:
Igazából sokáig hittem, hogy érezhet irántam valamit az első, de most újra összejött az exével.
2016. dec. 23. 11:07
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Egyértelműen a másodikat. Nyilván nem érzed nála ugyanazt, gondolom nem hagytál neki elég időt se.. Ő fogja veled elfeledtetni az elsőt és ilyenkor szokott rájönni az ember, hogy mennyire megérte, és biztos vagyok benne, hogy sokkal jobban meg fogod szeretni, mint az elsőt, csak idő kell. Tehát egyértelműen a második srác :D
2016. dec. 23. 11:08
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok:D

Így viszont egyértelmű, hogy a 2-dik srácot válaszd!!!!:)

2016. dec. 23. 11:09
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat mindenkinek ment a zöld! Jöhetnek még!
2016. dec. 23. 11:10
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az első jelöltet engedd el. Én nagyon sokáig futkorásztam egy fiú után, aki mégcsak észre sem vett, miközben volt egy másik akivel borzasztóan jól éreztem magam és kedveltem nem is kicsit. Sokára tartott mire rádöbbentem, hogy valójában mindig is a második fiú felé húzott a szívem, az elsővel meg csak egy ábrándot kergettem. Szóval, én azt tanácsolnám, hogy azt válaszd akinek kedveled a társaságát és akit valóban érdekelsz.

Egyébként szerintem te már pontosan tudod a választ a kérdésedre. Legalábbis úgy vettem ki a szavaidból pár újra olvasás után. :)

2016. dec. 23. 11:14
 9/15 anonim ***** válasza:
73%
Vagy a második, vagy egyik se.
2016. dec. 23. 11:29
 10/15 anonim ***** válasza:
59%
ez hulyesegnek fog hangozni de nagyon igaz.. a lenyek annyi: dobj fel egy ermet az oldalait nevezd el pl h a fej az az elso az iras meg a masodik srac.. feldobod es eszre fogod venni h valamelyik oldalnak jobban szurkolsz..ot jobban szereted amelyiknek szurkoltal ot valszd mert ot szereted igazan.. az meg nem igaz h a masodikat mert h o majd "elfeledteti veled az elozo fiut" ez nagyon nagy szemetseg igy kihasznalni egy fiut..sajat tapasztalat volt egy fiu akibe evek ota szerelmes voltam.. aztan jott egy kedvesebb aki megtetszett. de mikor beprobalkozott meg mondtam neki h nem fog menni mert csak kihasznalnam..es h csak arra lenne jo h felejtsek.. aztan egyszer taliztunk es megcsokolt es igazam lett mikor megcsokolt a masik fiura gondoltam h bar o csokolna...irhatsz privatba ha szeretnel beszelni.. 15/l
2016. dec. 23. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!