Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit kéne lépnem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit kéne lépnem?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal töbször találkoztunk (nem hivatalos randi) és valószínűleg egymásnak is bejövünk csak még ezt nem közöltük a másikkal. Most nem tudom mit kéne tennem.
2016. dec. 22. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Lóval a B8ról C6-ra lépj, én mindig úgy kezdek. (ha feketével vagyok)

Ha fehérrel, akkor a B1-ről lépj C3-ra

2016. dec. 22. 19:13
 2/6 anonim válasza:
Hát ha így érzed, akkor mondd el neki, hogy így érzel iránta. Annál nem lehet rossz, hogy nem mondod el neki és később megbánod.
2016. dec. 22. 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Hàt egy hivatalos randinak itt az ideje! Téliszünetben hìvd el valami romantikus helyre ahol ketten lehettek. Egy sejtelmes karàcsonyi sms mms email. Esetleg képeslap ha cìmét tudod....
2016. dec. 22. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:

??????????????????????????????????????????????

Megmondani neki mi van???????

2016. dec. 22. 19:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el valahová, fogd meg a kezét mikor sétáltok ha nem partner a dologban akkor egyértelmű. Onnantól meg sima liba, elmondod mit érzel elmondja ő is, csók -> ölelkezés -> szerelem -> és boldogan éltek amig meg nem haltak.
2016. dec. 22. 20:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindent.

De álltalába én a parasztal szoktam kezdeni és a hátsó sort később bontom meg. Nekem ez bevált mótszer.

2016. dec. 22. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!