Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, aki tetszik, de nem tudom hogyan kéne kapcsolatba lépnem velel?
Szóval ez a srác a sulimba jár azaz inkább járt ugyanis most érettségik és nagyon megtetszett nekem. Csak az a baj, hogy nem tudom hogyan beszélhetnék vele. Amíg bejárt a suliba addig mindig őt néztem, mert szinte minden szünetbe kiment az aulába, de csak eddig jutottam. Sokszor volt az, hogy visszanézett rám, de lehet hogy csak véletlenül. Mostanság néha szoktam látni a városban és általában ilyenkor kiszúrjuk egymást, de nem tudom hogy mit kéne csinálnom. Eddig csak azt vártam, hogy hátha odajön, de szerintem ez nem a legjobb technika. XD
16L
Szerintem jelöld be face-en, vagy ha már bejelölted (akkor is ha nem), szerintem írj rá. Ha válaszol, összeismerkedhettek, ha nem akkor bunkó. Ha rá akarsz írni valakire, az könnyebb, és bár nem tudhatod, hogy válaszol-e, mégis jobb mint mondjuk előtte állni és kínosan hallgatni, vagy valami. De ez csak az én véleményem.
Remélem segíthettem. =DD
Szerintem ha gimnáziumba jársz, akkor sehogy, mert a barát/barátnőszerzés ebben a korban a legnagyobb hátrány. Nem tudsz miatta figyelni sokkal fontosabb dolgokra.
Ha pedig szakközép/szakmunkásba jársz, menj oda hozzá nyugodtan szünetben és beszélgess vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!