Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak én rám van ilyen hatással...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én rám van ilyen hatással a szerelem?

Figyelt kérdés
Amióta beleszerettem egy lányba az évfolyamon, azóta nagyon megváltoztam. Régen mindenből viccet üztem, de most már mindent komolyan veszek. Régen minden jó csajjal szemezgettem a suliban. Most már nem nagyon érdekelnek. Volt pár olyan csaj, amékkel elmentem bulizni, de most már nem tartom velük a kapcsolatot. Régen benne voltam minden hülyeségben, de most már kerülöm a bajt. Amióta együtt vok a lánnyal, azóta megkomolyodtam. Ami idegesít, az az, hogy jönnek a csajok, és mind csak dugni akar. Hiába magyarázom nekik, hogy már nem vagyok olyan, mint régen. Ők csak erősködnek. Ilyenkor eltünök pár napra. Az elmúlt fél évben sokat változtam. Sokak szerint egoista lettem, de ez nem igaz, csak nem mutatom ki az érzéseim.

2016. dec. 22. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:
De hidd el igazuk van :) Képzelem milyen lányok lehetnek azok, akik "odamennek" hozzád és olyannyira leakarnak feküdni veled... Ne hülyítsd a népet, mert ez nem így megy, ha lekoptatsz egy ilyen lányt, akkor megfogja és keres egy másikat, nem pedig a megszállottad lesz, de te nem vagy egoista csak leírtad, hogy te-te és te mennyire király vagy, hogy ott az esély, de nem teszel semmit :)
2016. dec. 22. 09:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem jól fogalmaztam. Egy-két régi "sexpartnerem" nem tudja felfogni, h foglalt vok
2016. dec. 22. 09:34
 3/5 anonim ***** válasza:
szrd le ez semmiképp sem negatív..)
2016. dec. 22. 11:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Megkomolyodtál te??xD Mesélj még! Még írni se tudsz vok.xD
2016. dec. 22. 15:49
 5/5 anonim ***** válasza:
a vok pont helyes mert rövidítés, az xdzés gázabb...
2016. dec. 22. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!