Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek ilyen az ideális lány?
Figyelt kérdés
2016. dec. 20. 14:37
2/11 anonim válasza:
humoros legyen,jó melle legyen,meg jó segge. 13/férfi
3/11 anonim válasza:
Jó külső, kevés beszéd, értelem.
4/11 anonim válasza:
2-es! 13 évesen férfi vagy? Kérlek, mesélj még! Ja, és akkor te is olyan mai kirakat csávó vagy, ugye, hogy fontosabb a külső, mint a belső...
6/11 October15 válasza:
4.: Simán.. már-már látom lelki szemeim előtt a 13 éves lányokat jó seggel meg jó mellel.. oh várj az csak egy hentai volt.
24F
7/11 anonim válasza:
szerintem a 2-es amúgy csak egy troll
8/11 anonim válasza:
sportos és ez látszódjon az alkatán is (nem a tipikus kondi termes alkatra gondolok) kedves,senkivel ne bunkózzon, legyen nyitott sok dolog felé, legyen véleménye és ne szégyellje felvállalni és tartani magát hozzá ezek nekem fontos tulajdonságok ja és legyen optimista és sokat nevessen/mosolyogjon
amúgy ha ezek igazak rád kedves olvasó nyugodtan írj :D
9/11 anonim válasza:
Pozitív tulajdonságok nagykönyvéből minden. Remélem segítettem :D
10/11 anonim válasza:
Nálam alacsonyabb (max 170cm) vékony.Ha az arca szép akkor nekem már nagyon jó.Nem árt ha olyan bolond mint én csak hogy értse a vicceimet meg engem(már egy ideje vannak skizofrén hajlamaim ez néha bagyon látszik persze neki nem kell annak lenni).Beszéljen sokat.Szeressen mozogni meg engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!