Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is igaza van apámnak a fiúval kapcsolatban akit szeretek?
Apámról röviden: tipikus alfahím, anyut meg minket itt hagyott, csak láthatás van kishúgom miatt.
Nagymenő nagy kocsival és mindig más nővel.
És ma annyira felcukkolt, hogy kész ideg vagyok mert gonosz.
Szó szerint.
Van egy srác akit nagyon megszerettem, ma megtudta anyu révén és sok mindent a srácról és az egész nap arról szólt, hogy próbált lebeszélni róla és már-már átment mocskolásba.
Hogy igénytelen vagyok, meg tönkreteszem az életemet egy ilyen hülyegyerek mellett, mert még egy étterembe is necces beülni vele.
Sok mindent mondott, ami fájt.
Én pedig mondhattam bármit, csak legyintett rá ahogy szokott.
Pedig semmi joga az egészhez, nem is ismeri a fiút, és tényleg nem egyszerű eset de nem is tehet róla, mert autista, ilyen Asperger szindróma.
Én elejétől fogva tudtam mire vállalkozok, hogy ez tele lesz fent és lent pontok tömkelegével.
Pólószéttépés, kiakadások, dührohamok, polcok leszakítása, saját kéz által kreált csodák tönkretétele.
Nincsenek nagyon barátok se, se ismerősök, de azért vannak is, mert dolgozni tud és életképes csak más.
Ez mind vele jár, de a másik oldalon meg imádom mert apumnál kb; százszor jobb.
Lehet, hogy nem tud kocsit vezetni meg elvinni valami menő klubba és ott a legjobb koktélokat kérni de mindennap kapom az újabb zenéket, csupa mágikus cuccot, olyanokat amelyeket elképzelni se tudtam, mint ez:
https://www.youtube.com/watch?v=dG_BWKHRx8s
Meg egy csomó mindent, én életben még nem beszélgettem így senkiről filmekről meg semmiről. Teljesen naprakész. Gyerekes és olyan, hogy a fiam lehetne de közben egy csomó más is egyszerre.
Már egy csomó mindent elolvastam, az emberek nem is tudják, hogy egy csomó híres ember szenvedett ilyenektől.
Michelangelo meg egy csomó másik, például ez a híres rendező is akit nagyon szeret:
2-szer volt a listán az év legkeresettebb filmjével. Ez annak tekintetében fura, hogy az első barátja életében a felesége lett akivel úgy ismerkedett meg, hogy egy menedzsert meg munkaügyi támogatót kerestek neki, aki mellette áll.
Szóval lehet, hogy lenézik egy csomóan, de nekem akkor is megéri, mert nagyon sok van benne és tudom, hogyha egyszer kiadja ezeket majd akkor nagyon megbecsült személy lesz sokak szemében. Persze már most is az, de mégis.
Egy csomó ember bántóan viszonyult ehhez és apám egyszerűen felhúzott, mit gondoltok erről?
Szerintetek igaza van????
Szerintem pont apám nem az aki családalapításról beszélhetne, mert anyumat titokban vagy százszor megcsalt úgyhogy erről ennyit.
Ez a srác, meg, hogy is mondjam, ezerszer jobb apa lesz, mert legalább tud majd játszani a gyerekeivel.
Szorgalmas, mindent megcsinál csak a társadalmat nem értem.
Miért kell kitaszítani, poént csinálni belőle, meg semmit se foglalkozni vele.
Mint a te hozzászólásod is, nem sértésből de már bocs érződik rajta, hogy oké-oké semmi baj, de azért megtartod a két lépést.
Szerintem ez nem így kéne működjön, na mind1
Tudom, hogy sose lesz elfogadó a világ, ennyire hülye azért nem vagyok.
De erről nem ez a srác tehet.
Nem kellett volna, hogy kitaszítva nőjön fel, a családja és sok osztálytársa mindent meg is tett.
Első barátnője is, mindig biztatták, persze az ellentéte is igaz, sőt eléggé, ami miatt viszont nem ő a felelős.
Az emberek többsége vadászik az ilyen alkalmakra, mikor lehet megtámadni és sarokba szorítani valamivel, jól megrugdosni és kiröhögni mint egy vásári bohócot.
Erről nem tehet, és ettől még igenis lehet normális családja.
Én meg szimplán nem hiszek ebben a társadalmi elfogadottság baromságban, csak apám ilyen suttyó, anyum meg barátnőim legalább támogatnak :)
Én nem hiszem el apámnak, hogy tisztelettel meg kell válni tőle meg hasonlók és elfelejteni.
Főképp, hogy apámat jóformán semmibe se veszem, kezdve onnan, hogy a húgomnak ma lazán azt mondta, hogy nem létezik semmilyen Jézuska, mert ideges volt és üvöltözött velünk...de tudom, apám az normális, a srác meg génhibás selejt, legjobb lenne neki valami méreginjekció helyettem nem igaz.
Az ilyeneknek úgysincs létjogosultságuk a világban, nem is tudom miről álmodoztam.
Köszi, hogy felébresztettél.
A szerelem olyan, bárki bármit mond, mindig neked lesz igazad, hogy ő a legjobb! Nem vagyok ellened, nehogy azt hidd. Csak én is ilyen helyzetben vagyok..................
(bár a zene elég izé...de mindenkinek már az ízlése ^^)
Tehát mindegy, ki mit mond, ha szereted, így is úgy is vele leszel. Ha idehívnám Puzsér-t, ő sem tudna belekötni, mert mindig harcolnál érte.
Szerintem Puzsér pont inkább támogatna.
A másik meg az, hogy nem kell meggyőzni engem semmiről és ezt nem értik meg az emberek.
Hogy nekem ő a normális, nekem nem számít betegnek, nem is kezelem úgy.
Biztos ezért is mondja mindig hogy én olyan amerikai csaj vagyok😂
Apám meg egy náci, mert úgy viselkedik.
Ha ellököd magaktól a gyengéket legyenek azok gyengék testben vagy szellemben akkor az igazán gyenge az te vagy.
Nekem ilyen megse fordult a fejemben, hogy a gyerekeinkkel mi lesz mert eszem ágaban sincs ebben a suttyó országban felnevelni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!