Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy lány, de nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mojam kérdése:

Tetszik egy lány, de nem tudom mit tegyek, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Csak 13 vagyok(tudom nagyon kicsi) van egy lány aki tetszik de ő kisebb nálam. Aranyos, szeret rajzolni és visszahúzódó, csendes.

Még nem is beszéltem vele de nem tudom hogy hogyan kéne elkezdeni a dolgot. Ja, és nagyon jó lenne ha nem lenne olyan válasz ami kellemetlenséget okoz.

2016. dec. 17. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Segíts vinni neki a táskáját, légy vele udvarias. Hidd el, ennyi elég nekünk! :)

De esetleg kis ajándékokat is adhatsz neki, ha gondolod. Keresed beszélgetésben a kedvenc témáit. Ilyesmik.

Sok sikert! :)

13/L

2016. dec. 17. 19:53
 2/5 Szabolcsattila ***** válasza:
Hú b*zdmeg mikor olvastam a kort kielytettem a telóm a kezemből. De semmi baj sincs a korral én is ilyenkor keztem. Dumálj vele sokat közeledj hozzá, ha már képes otthagyni a barátnőit beszélgetés közbe érted akkor nyert ügyed van.
2016. dec. 17. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Hogy értetted azt hogy kisebb? Korban vagy magasságban? És még ha esetleg írnál róla par tulajdonságot tudnék segíteni :)
2016. dec. 18. 17:58
 4/5 anonim válasza:

Hát 13 évesen ez azért nehéz ügy, mert ha egy suliba jártok, netán osztálytársak is vagytok, akkor ha elkezdesz a lánynak udvarolni, akkor nagyon rosszul is elsülhet a dolog. Ebben a korban még a legtöbb fiú (meg a lányok nagyrésze is) annyira éretlen, hogy ha a kiszemelt csajszinak nem jössz be, simán lehet, hogy a fél évfolyam rajtad fog röhögni, és min egy hónapra meg van az osztálytársak fő beszólogatási témája. Tapasztalat, én is 13 vagyok. Az én osztálytársaim barmok. Tavaly az egyik fiú szerelmes volt az egyik csajba, adott neki valami kis ajándékot, aztán még idén is fel-fel emlegetik a többiek.

Na de a kérdésedre válaszolva: meglephetnéd valami kis aprósággal, úgyis mindjárt karácsony van, vagy később, valentin napkor, vagy pedig csak úgy, ünnepnap nélkül. De az ajándékot mindenképp négyszemközt add oda neki, ennek okát már az előbb kifejtettem. Vagy csak kezdj el vele beszélgetni, ha először nem is személyesen, akkor (ne kövezzetek meg ezért) Facebook-on, már ha van neki (vagy Viber? Skype? akármi, valamilyen formában tuti fent van a neten). De a legjobb, ha személyesen próbálsz vele beszélgetni. Ha nem tűnik elutasítónak, akkor akár el is hívhatnád valahová (pl most tuti van felétek is karácsonyi vásár, az nagyon szép tud lenni). És ne feltétlenül vallj neki rögtön szerelmet, inkább barátkozzatok, majd adj óvatos jelzéseket, hogy te többet érzel. Ilyesmiket tudnék elképzelni, de csak fantázia és egy nagy adag bátorság kell! Sok sikert! ;)

2016. dec. 18. 21:22
 5/5 A kérdező kommentje:

wow.... Hát, nem hittem volna, hogy ennyi segítséget fogok kapni.

Köszi a tanácsokat!

Ui.: A lány 6.-os én 7.-es vagyok visszahúzódó van egy barátnője ha és az én osztálytársaim is barmok.

2016. dec. 23. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!