Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez így micsoda? Most akkor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így micsoda? Most akkor szeretem vagy csak ragaszkodok hozzá!?

Figyelt kérdés

Szóval: van egy fiú, aki már 3. éve tetszik nekem.

Vagyis eddig éltem-haltam érte, de ő csak köszönt, mosolygott, nézett, néha próbált beszélni velem, de zavaromba volt, hogy elutasitottam a beszélgetést. :/

Sajnos ő a "menők" közé tartozik, és emiatt nagy hangú, és elég sokan vannak körülötte. Lányok is. Legközelebb álló barátnőm azt mondja, hogy nagyon néz, olyan kis cukin. Elvileg a többieket le sem szarja ha meglát. Mindegy. Én már a saját érzéseimmel nem vagyok tisztában. Nem tudom eldönteni, hogy mi tetszik benne. Belsőleg nem nagyon ismerem, talán annyia, hogy a szüleink által találkoztunk pár éve, és ott szerettem bele, ott ismertem meg egy kis részét. De többet nem tudok róla. Eldöntöttem, hogy engem ez a ~2,5-3 év felemésztett, hiszensokat gondoltam rá, de ő nem lépett. Eldöntöttem, hogy szeretnék új fiút találni akivel talán lehetne valami. Sajnos minig ő jut az eszembe, hogy vele mi lesz. Pedig nem is járunk. Ez nem hiszem hogy szerelem, es neha már kulsoleg sem tetszik. Persze jo kepu, de valamiért már idegesít ha körülöttem van. Hogyan felejthetném el, es kereshetnék egy aranyos fiút anélkül, hogy azon gondolkoznék, vele mi lesz?

Egyébként ez csak ragaszkodás volt a részemről vagy mi?

17/f

16/l

2016. dec. 16. 22:22
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási hibákért!:)
2016. dec. 16. 22:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát furcsa egy kérdés :D

Láttam már lányt aki nagyon odavolt egy fiúért, de mivel esélytelennek látta az egészet, volt, hogy már utálta meg azt mondta idegesíti.Nem mondom, hogy te is ezért csinálod, de nekem erről ez jutott eszembe.Másrészt pedig szerintem csak vágyakozás.Mikor én másik lánnyal próbáltam elképzelni hónapokig az exbarátnőm jutott eszembe, de egyszer rájöttem, hogy valójában nem is ő hiányzik, hanem, hogy van valakim :)

2016. dec. 16. 22:36
 3/4 anonim válasza:
Ezt hívják szerelemnek. Úgy nézem bejössz neki. Próbáld meg vele. És ha akkor is így érzel, mond meg neki hogy "Bocsi ez nem nekem nem megy". 15/L
2016. dec. 30. 18:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:) ment a zöld kéz. ;)

Várok még több választ is, ki mit gondol.

2016. dec. 30. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!