Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány, aki egy évvel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kopika23 kérdése:

Van egy lány, aki egy évvel kisebb nálam, én szeretem, de nem tudom, hogy ő mit érez, lehet, hogy csak barátként teszi ezt?

Figyelt kérdés

Szóval sokszor szokott kötődni,fényképezgetni,és néha rám is ír.

Mindketten járunk táncra,és egy alkalommal elkezdett kötődni,én pedig visszapiszkáltam,és azóta egyre jobban azt érzem,hogy én is bejövök neki.

Az egyik barátnője szeretné,ha összejönnék vele,bátorságot nyerve,ráírtam,és megmondtam,hogy szeretem,de ő azt mondta,hogy nem hiszi el,és ne viccelődjek.

De azóta csak piszkál,és élvezi,ha bosszant.

De ma táncon valamiért akármit mondtam neki,csak hallgatott,és nem is érdekeltem.

Most akkor szeret,és azt akarja,hogy küzdjek érte vagy mondjak le róla?

2016. dec. 15. 17:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Én 12 éves vagyok én is félek hogy egyszer majd valaki megviccel ilyennel és bedőlök neki. Ezért inkább ne szavakkal hanem tettekkel fejezd ki magad.
2016. dec. 15. 17:07
 2/8 A kérdező kommentje:

Én 13,a lány pedig 12.

Csak az a helyzet,hogy a folyton a barátnőivel van,és nagyon de nagyon nem akarom,hogy átverjenek,de hátha egyszer lesz egy alkalom,amikor csak kettesben leszünk.

2016. dec. 15. 17:10
 3/8 A kérdező kommentje:
És van egy olyan érzésem,hogy tudja,hogy szeretem,de ő nem szeret engem,és azért mondja,hogy nem hiszi,mert nem akar elutasítani.
2016. dec. 15. 17:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Az a lány még csak 12. Mi a francot akarsz te meg a 13 éveddel?!

Nagyon kisgyerekek vagytok még ehhez. És ha össze is jönnétek, nem tartana sokáig. Mert ebből a kérdésből látszik hogy még éretlen(ek) vagy(tok)

2016. dec. 15. 17:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Ok,köszi! Esetleg egy pár év múlva?
2016. dec. 15. 18:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Pár év múlva lehet, de addig még sokat fogtok változni mindketten. Lehet, hogy nem is ő fog majd tetszeni, és viszont.
2016. dec. 15. 18:44
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem se ragaszkodj nagyon ahhoz, hogy most barátnőd legyen...hidd el, ha vársz, annak meg lesz az előnye :P:)
2016. dec. 15. 19:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Ok,köszönöm mindenkinek a válaszokat! Ment a zöldpacsi.
2016. dec. 15. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!