Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, aki egy évvel kisebb nálam, én szeretem, de nem tudom, hogy ő mit érez, lehet, hogy csak barátként teszi ezt?
Szóval sokszor szokott kötődni,fényképezgetni,és néha rám is ír.
Mindketten járunk táncra,és egy alkalommal elkezdett kötődni,én pedig visszapiszkáltam,és azóta egyre jobban azt érzem,hogy én is bejövök neki.
Az egyik barátnője szeretné,ha összejönnék vele,bátorságot nyerve,ráírtam,és megmondtam,hogy szeretem,de ő azt mondta,hogy nem hiszi el,és ne viccelődjek.
De azóta csak piszkál,és élvezi,ha bosszant.
De ma táncon valamiért akármit mondtam neki,csak hallgatott,és nem is érdekeltem.
Most akkor szeret,és azt akarja,hogy küzdjek érte vagy mondjak le róla?
Én 13,a lány pedig 12.
Csak az a helyzet,hogy a folyton a barátnőivel van,és nagyon de nagyon nem akarom,hogy átverjenek,de hátha egyszer lesz egy alkalom,amikor csak kettesben leszünk.
Az a lány még csak 12. Mi a francot akarsz te meg a 13 éveddel?!
Nagyon kisgyerekek vagytok még ehhez. És ha össze is jönnétek, nem tartana sokáig. Mert ebből a kérdésből látszik hogy még éretlen(ek) vagy(tok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!