Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják a lányok hogy pofont adnak annak fiúnak aki tetszik nekik? (Kisebb pofonokra gondolok pl: odafut felpofozza és elszalad vagy leszólítja a fiút felpofozza ok nélkül semmit nem szól és elszalad)
Figyelt kérdés
Mert látom a sulinkba hogy ezt csinálják. Ez természetes?2015. dec. 6. 09:27
2/14 anonim válasza:
(:O
Wut? 0.0 Lehet velem van a baj, de én már lejöttem a fáról. Egyik leány barátom sem műveli ezt, szóval ez csak a te iskoládban trendi. De igazából én ilyennel nem találkoztam soha. Szóval szerintem csak nem tudod az előzményeket, hogy miért ütögetik egymást.
3/14 anonim válasza:
Én fognám a legközelebb eső tárgyat a kezembe aztán leütném a g**be ;) Nőnek sohasem lehet ilyet megengedni, hogy kezet emeljen egy férfira.
4/14 anonim válasza:
Mert még ovisok?
Oviban ez természetes is lehet még akár :)
Iskolában már furcsa, pláne ha nem első 2-3 osztályban van :D
5/14 anonim válasza:
Válasz az azonos indittatásu hajcibálásra.
6/14 A kérdező kommentje:
Szerintem is furcsa, főleg az hogy 5-6-7-8 osztályosok csinálják :D
2015. dec. 6. 10:16
7/14 anonim válasza:
Én az ilyet ugy hívom hogy fogyatékos... Csak fel probálja kelteni a srác figyelmét, de ha velem csinálnák ezt akkor biztos vagyok benne hogy nem csak felfigyelnék az értelmetlen, idióta viselkedésére hanem viszonoznám neki azzal hogy elküldöm az annyába...
8/14 anonim válasza:
Soha nem láttam még ilyesféle kirohanást egy lánytól sem (hál' isten).
9/14 anonim válasza:
hat... en lany vagyok... de csak akkor verek fiut ha letapiz vagy olyat mond :D ok nelkul nem fogom felpofozni...wtf..? :DD
10/14 anonim válasza:
14/l vagyok, szóval pont abba a korba esek, amit te említettèl, de egy kicsit sem èrtem :D. Alapból nem szeretek fiúkat verni, de ez azèrt fura :D. Ha előtte összevesznek, a srác tapizza, beszólogat, akkor mèg megtudnám èrteni, de így? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!