Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hódistam el aki tetszik?
Van egy lány akit egy-két hónapja ismererk.. Nagyon tetszik, és úgy gondolom hogy tökjók lennénk együtt.. Nekem már volt egy kapcsolatom, de akkor kb. a lány hódított meg engem..aki nem is szeretett.. Na most ez a lány aki tetszik,neki még nem volt pasija soha, látom hogy bejövök neki..csak az a baj van egy fiú akit látok hogy bejön neki, de ő se lép az érdekében semmit..neki még nem volt kapcsolata.
Hogy tudnám elhóditani a lány? Elhivom moziba, vagy beszélgetni? Utána ez most hogy van,hánydik randi után kérdezhetem meg tőle hogy akkor lennél e a barátnőm? ..vagy tudom hogy ezt érezni kéne..de nem tudom mit mondjak neki hogy lássa hogy tényleg tetszik, és kapcsolatot szeretnék.. Mondjam meg neki? Vagy ne?Csak akkor szerintem meg ugymond barátok leszünk csak..mert ő nemhiszem hogy lépni fog..
Első, második randi után megcsokolnám? Az gáz? Vagy abból láthatná hogy én többet érzek mint barátság..?
Nagyon jó lenne ha összejönne vele, kicsit csendes,aranyos lány.. Örülnék neki ha a barátnőm lenne..
Válaszokat köszi! F/17
Először beszélgess vele, SOKAT!!
Es 1.-2. Randin ne menjetek moziba, inkább sétálni, mert akkor lehet beszélgetni :)
En az 1. (tökéletes) Csokomat igy képzelem el:
sétálunk egy parkban/ülök a padon,
1. csend...rámnez a fiu, majd megcsokol
2. nevetünk, a végen csak en nevetek, majd mikor en is abbahagyom rámnez es megcsokol
3. Setalunk, o megáll, en ránézek, hogy miért állt meg/vagy "befordult" elem séta közben es megcsokol
4. Megfogja a kezemet, en ránézek , o nézi a szememet, számat, majd megcsokol :))
De a tökéletes csók elképzelés mindenkinek más :D :))
Köszi a választ!:)
És hányadik randi után csókolhatom meg?
Ha látom hogy bejövök neki, nevet,aranyos..akkor az elsőn?
Mikor elköszönök tőle? Vagy olyan szituba mint amit te írtál? Vagy elsőn még korai? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!