Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Tényleg tetszik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg tetszik?

Figyelt kérdés

Már rengeteg srác próbálkozott nálam, de még nem volt kapcsolatom, mert vagy nem volt rá időm, vagy visszatáncoltam, mikor jobban megismertem az illetőt és rájöttem, hogy hosszabb távon nem működne. Viszonylag nagy baráti köröm van, de fiúkkal bizalmatlan vagyok és sajnos néha túl megfontolt. Viszont nemrég jobban megismertem egy olyan fiút, akivel mindig jól érzem magam, és vidámabb leszek, ha csak látom is és szinte jobban örülök a sikereinek, mint ő. Ez egy hosszabb történet, mert sokáig nem tudtam, mit akarok: hogy csak tetszik-e, vagy szeretem. De ha vele vagyok, akkor mindent nyugodtan nézek, nem stresszelek meg semmi, jól érzem magam vele. :)

16/l

2015. nov. 18. 19:59
 1/1 anonim válasza:
Tetszik, meg is szeretheted!
2015. nov. 18. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!