Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ofő és köztem mi lehet (többi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ofő és köztem mi lehet (többi lent)?

Figyelt kérdés

Az idén bekerültem a közép iskolába.Nagyon jófej ofőt kaptam.Tényleg figyel mindenkire, mundenkinek segít,stb... Próbál egy osztályt csinálni belőlünk...

Viszont én már az elejétől fogva írtam neki facebook-on ha valaki rosszalkodott mert már mindenkit idegesített hogy nem tudnak csöndbe maradni az osztálytársak... Aztán mindig megis köszönte nekem hogy szóltam, meg volt hogy engem meg is bízott hogy mondjam meg kik voltak a rosszak.Aztán volt egy álmom (nincs egy hónapja) azt álmodtam hogy megment engem.Utána mikor felébredtem ezen elgndolkodtam és úgy gondoltam hogy lehet hogy tetszik nekem.Elmondtam ofőnek és mondta hogy még nem volt ilyen helyzetben és segíteni fog nekem, ad nekem tanácsokat, beszélget velem.Aztán pár nap eltellt akkor kezdtem el érezni hogy tényleg tetszik nekem.Aztán suliba is csak szerdán meg csütörtökön látom.24 szakmája van és alig van ideje sokszor mert mindig rohan.Aztán írtam neki facebook-on hogy erősödik bennem a dolog és mondta hogy igyekszik segíteni.Aztán volt hogy megígérte hogy szerdán beszéljünk egy órát.Megkérdezte hogy mit képzeltem el rólunk.. Én nem képeltem el semmit sem igazából.Aztán sokmindenről beszélgettünk.. És a végén mondta ha van valami írjam majd le neki.Meg lehet hogy majd minden héten egyszer összehozunk egy beszélgetést.Múltkor ofő órán elkérte a tollam és után a tollat meg sem mertem fogni, nem mertem vele írni.Több mint egy hét telt el hogy újra írjak vele... Amikor a közelében vagyok mindig zavrban vagyok és röhögök mint a hülye gyerek.Mondta hogy igen, néha vannak ilyen kitöréseim.Meg mindig mondja hogy imádja,szereti,kedveli ahogy nevetek.Ha ofő közelébe vagyok biztonságban érzem magamat és minden rosszat elfelejtek.Meg mikor csak rá gondolok hevesebben ver a szívem, ha látom akkor pedig mégjobban dobog a szívem.(Ezt mondjuk még nem tudja..) Suliban nem tudunk sokat beszélgetni sem mert ott is rohan sokszor de van hogy félrehívom hogy beszélgessünk.Ha rá gondolok boldog vagyok, ha vele vagyok boldog vagyok.Mondta hogy nyílván tanár-diák viszony nem lehetséges (ezt én magam is tudom hogy miért... és nem szeretnék vele összejönni) Inkább csak megölelni vagy puszit adni neki ezt szeretném.Viszont neki nincs barátnője se felesége... De nekem mondta hogy van egy nő aki tetszik neki és régóta beszélgetnek és úgy érzi hogy majd ő fog neki szűlni gyereket.Nem lettem ettől szomorú meg attól sem hogy nem lehetünk együtt.Igazából facén se nagyon merek neki írni nem akarom hogy azt higyje hogy zaklatom... (igazából tudja hogy nem akarom zaklatni..) Néha ráírok,múltkor mondta hogy facén nincs sok ideje beszélgetni de ha szeretném akkor nyugodtan írjam le amit szeretnék hogy majd legyen ideje gondolkodni.. Nagyon jó ember ismerő az ofőm.Tudja hogy szégyenlős vagyok meg bezárkózott.Meg mondta csütörtökön is ofő órán hogy van aki nem fél az X Y yerektől és ofő rám nézett és kimondta a nevemet.Aztán pont szünetbe kint beszélgetett és pont látta hogx az X Y személy megakart ütni aztán én ugyan úg mentem a gyereknek mert keketszkedett velem.. Ofő látta hogy az X Y személy kifut a teremből, látja hogy elindulok az X Y személy felé és ofő odajön hozzánk és az X Y személyt veszi elő és megijesztette hogy lekever neki egyet.(mozdulat megvolt de nem ütötte meg cska ráijesztett..) Aztán én meg mentem vissza a terembe.Viszont ofő mindig figyel rám.Meg mondta ő is hogy tényleg olyan fogalmazásom van mint egy felnőttnek.Barátoknak barátok vagyunk.Viszont fogalmam nincs mi állhat-e dolog mögött.Értelmes és normális válaszokat várok, előre is köszönöm!

2016. dec. 17. 18:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok hány éves a tanárod és te?
2016. dec. 20. 12:02
 12/13 A kérdező kommentje:

15 éves vagyok ő pedig 37.

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!

Tegnap ráírtam mert volt valami a lábával aztán írtam neki hogy jobbulást aztán azóta beszélgetübk, érdeklődök felőle..

2016. dec. 20. 17:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát elég sok a korkulombség
2016. dec. 20. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!