Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Adnátok pár tanácsot?
Figyelt kérdés
Van egy lány a csoportunkban aki nagyon tetszik nekem. Még nem beszéltünk, de bejelölt ismerősnek facebookon. Hogy ismerkedjek meg vele? Vagyis egyszer beszéltünk, akkor kérdezett tőlem valamit, kb 2-3 mondat volt.2016. dec. 16. 21:09
1/2 okosóra válasza:
Szia! Enis hasonlo cipoben jartam de csak annyit kell tenned,hogy rairsz hogy:szia lattalak a csoportba tok jo voltal mi a titkod vagy valami ilyesmit irsz neki es minden nap megkerdezed tole hogy van mi jot csinal meg ilyeneket es akkor egy proba/ora utan amikor eleget dumaltatok leszolitod a bartnoit elkuldod es megdumalsz vele egy randit vagy megmondod neki hogy szereted :D
2/2 anonim válasza:
Ezzel a szia miújság résszel vigyázz, mert nem mindenki szereti. Engem kifejezetten irritál, amikor ilyen semmitmondóan írnak rám. Találj ki valamit, dobj fel egy témát, csak ne ilyen mizus kényszerbeszélgetést kezdeményezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!