Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk az alábbiakban adnátok nekem tanácsot?
Figyelt kérdés
Kb 2-3hete ismerkedtem meg egy velem egyidős sráccal és mindig ő ír rám én csak egyszer írtam neki mert félek hogy zavarnám.. Nagyon bejövök neki meg stb de én is írjak rá gyakrabban vagy hagyjam hogy ő??#Ismerkedes/szerelem/
2016. szept. 21. 16:19
1/4 anonim válasza:
Szerintem igen...én is nagyon sokszor rászoktam írni egy csajra, de ő sosem ír rám, pedig örülnék neki...szerintem ja
2/4 anonim válasza:
Feltétlenül írj rá gyakrabban!
3/4 anonim válasza:
ha zavarni fogod megmondja vagy keveset ír, szoval nyugodtan írj rá amikor tudsz vagy van időd
ha meg ennyire bejössz neki ne kéresd magad pláne írj neki, örülni fog neki
én is ha meglátom hogy ír valaki megörülök neki de sajnos senki se :( mindig nekem kell másokra irnom sajnos
4/4 okosóra válasza:
Szia! Egy fiu mindig orul ha irnak neki pl en mimdog orulok ugyhogy szerintem irj ra gyakran mert mar lehet hogy o sem tud temat feldobni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!