Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szomorú vagyok, és nem tudom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AisakaTaiga kérdése:

Szomorú vagyok, és nem tudom mit csináljak. Adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy fiú,akivel 4 éve legjobb barátok vagyunk. Tavaly bevallottam neki,hogy többet érzek barátságnál,de kiderült,hogy ő nem. Da maradtunk barátok ugyanúgy. Idén átjött a mi sulinkba,és szinte levegőnek nézett egész végig. Idén nyáron,(táborozok,ott ismertem meg és minden évben járok) közelebb kerültünk egymáshoz,mostmár elkezdett nyomulni,és mindig együtt vagyunk.Legjobb barátnőm mondta,hogy nagyon bunkó a srác,és hogy játszik velem,rá is nyumolt egy ideig. Én őt védtem,ő meg mondta,hogy ő csak jót akar. De ,,meg ne merjen bántani,mert felrúgja". Miután ezt elmondta a fiúnak,azt mondta,hogy hohy ha ilyen véleménnyel vannak rá,akkor ne is legyünk barátok tőbbé. És ott hagyott. Én meg összetörtem. Kérlek agyatok tanácsot,mit csináljak/mondjak neki.

2015. aug. 10. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit ez a fiu egy gyökér
2015. aug. 10. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a srácot. A barátnődnek igaza van csak azért nem fogadod el mert neked tetszik a srác. Ne foglalkozz egy olyannal aki fel akarta szedni a barátnődet utánna téged. Lehet csak kihasznált volna hogy a barátnődet idegesitcse. Ismerj meg más srácokat.
2015. aug. 10. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez a gyerek egy igazi @. Egy ilyen nem méltó a te kegyeidre :) 15/F
2015. aug. 10. 20:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem is igaza van barátnődnek. Valóban úgy tűnik, hogy csak játszik veled, szóval ne törj össze érte. Lesz majd, aki normális veled, sok sikert! :)
2015. aug. 10. 21:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat ♥
2015. aug. 11. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!