Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy szeret-e? 14F
Figyelt kérdés
8.ba járok és tetszik az egyik lány osztálytársam.Szerintem ő is többet érez irántam mint barátság.Több órán is egymás mellet ülünk és több személyes dolgát is elmondta.Ma többször is ölelkeztünk egy vagy 1 percig is és megkérdezte hogy szeretem-e én azt mondtam hogy imádom.De már többször is megkérdezte ezt.Elvesztettem egy fogadást vele és jövök neki egy nagy tábla Milka csokival.Gondoltam veszek mellé egy szív alakú bon-bont és elhívom moziba.
Szerintetek szeret?
Jó ötlet elhívni valahová?
2016. dec. 16. 19:44
1/3 anonim 

válasza:

Hívd el,szerintem kölcsönös a szimpátia. Bár biztos tudod h osztálytárssal később lehet nehéz lesz.
2/3 anonim 

válasza:

Sz*rd le, hogy osztálytárs. Egészen biztos hogy kölcsönös, hajrá :)
3/3 anonim 

válasza:

Ez jó ötlet. :D
Egyébként szerintem így, hogy 8.-os, nem sokat számít, hogy osztálytárs, ennek az évnek úgyis gyorsan vége lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!