Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mutatja hogy szeret, de én...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anonymus0123456789 kérdése:

Mutatja hogy szeret, de én nem őt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

12/L vagyok és van egy fiú akivel 2 évig jártunk, smaciztunk meg minden. De mostan szakitottam vele. Mert már nem szeretem. Már sok ideje nem vagyunk eggyüt de ő mindig kacsingat rám mosolyog csücsörit meg minden. Irt tegnap egy szerelmes levélet amibe az volt hogy imád és azt akarja hogy legyünk eggyüt. De én eztet nem akarom. A fiú 2 ével idősebb nállam és a barátai mindig lökdösnek éngemet amikor nem mosolygok visza a fiúra.

Én egy szép lány vagyok (eztet mondják a barátaim) és szerintem ezért szeret éngemet. Most hatodikos vaok a fiú balag nyáron. Sok roszat halotam róla mióta elváltunk eggymástol. Mit tegyek hogy le rázam?

2016. dec. 9. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Mond meg neki határozottan h már vége lett és nem szereted, nem akarsz tőle semmit.
2016. dec. 9. 18:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Kiscsillag.

Kis lany vagy te még az ilyenekhez :)

Szerintem vedd inkb elo a konyvet es tanulj míg lehet :)

Ne a szerelmo gondok legyenek szamodra a fontosak van még ahoz elég időd :)

És ezt mondd meg annak a fiunak is.

Ha megmondod neki mi a szitu békén hay ha nem meg inkb szolj a szüleidnek és érj még egy kicsit mielott ilyeneken agyalsz hogy "szerelem,fiú " stb.

Hidd el fogsz még sirni eleget :)

De ez természetes.

De nem 10-12evesen kell ezt kezdeni :)

TANULJ.

TÖBBET ÉRSZ VELE

2016. dec. 9. 18:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Várd ki a még elballag és nem lesz vele gondod :D
2016. dec. 9. 20:52
 4/4 János Gilján ***** válasza:

Szerintem ha egy kicsit fejleszted s helyesírásodat, egy csapásra megoldódik a problémád.

A megoldás tehát: Srácot udvariasan, de határozottan lekoptatni, a tankönyveket pedig elővenni.

Jó tanulást! ;)

2016. dec. 10. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!