Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ha egy fiú szeret? Hogy mutatja ki a szeretetét?
Figyelt kérdés
2016. jún. 8. 21:32
1/7 anonim válasza:
Nálam ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy sűrűn keresem a lányt, törődök a lelke gondjával-örömével, igyekszem vele közös élményeket gyűjteni/megélni, segíteni neki mindenben (persze jó, ha kölcsönös), olykor romantikázni, máskor vadul belecsapni a lecsóba spontánul (nem csak szexre értendő)...ilyenek. Élni az életet: EGYÜTT.
2/7 anonim válasza:
Szerintem is valami hasonló az első válaszához. Foglalkozom a lánnyal, megértem, meghallgatom, segítem amiben tudom. Örülök az örömének és boldoggá akarom tenni. Ha ő boldog, én is az vagyok :) Ölelések, apró meglepik, közös dolgok tervezése, kikérem a véleményét bizonyos dolgokról, stb... szerintem lehet azt érezni ha valaki szereti a másikat.
3/7 anonim válasza:
Sok függ attól, hogy együtt vagytok e vagy sem, hogy viszonzott e vagy sem.
Ami viszont minden esetben igaz:
-Próbál megnevettetni
-Türelmes veled
-Előre tervez veled
-Közös programokat szervez kettesben
-Apróságokkal meglep
-Megbízik benned
-Hagy neked szabad teret
-Boldog ha veled lehet
-Csillog a szeme
-Sokat mosolyog rád
-Érdeklődik felőled
-Félt téged, meg akar védeni
-Fontosak számára a te álmaid
-Nehéz helyzetben is melletted áll
-A te boldogságod fontosabb számára mint a sajátja
4/7 ~OnLány~ válasza:
Ez mind-mind, amit a fiúk felsoroltak. :)
Eszméletlenül jó érzés, hogy fontos vagy valaki számára és ezt az ember megérzi, főleg ha a hiányát is tapasztalja.
Becsüld meg, aki tiszta szívvel szeret és az életét is oda adná érted.
5/7 anonim válasza:
Köszi OnLány :) Jó hogy van olyan lány aki ezt értékeli.
6/7 anonim válasza:
#5: persze, hogy van, épp tömi a párja. :D Excuse me!
7/7 ~OnLány~ válasza:
-Zzzz-
Persze, vagyunk ilyenek többen is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!