Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy fél év után már nem mutatja ki annyira a szeretetét? Részletek lent
Igen normális.
Értelem szerűen az elején jobban teper az ember, most gondolom biztonságban érzi magát, így visszavett.
Nem kell aggódnod.
Szerintem se normális.
Én 3 éve vagyok a barátnőmmel együtt és 3 év után is kimutatom hogy szeszeretem úgy mint kapcsolatunk elején. Sajnos Ő egyik napról a másikra teljessen ridegge kezdett válni és több mint fél éve hogy ilyen velem semmit nem beszél meg velem alig találkoztunk eddig is csak a hétvége volt a miénk de most ha együtt is vagyunk akkor se mond el semmit és semmi szeretet teljes megnyilanulas nincs felőle egy ölelés egy simogatás vagy odabujas sőt eddig ugy aludtunk hogy osszebujva most meg majdnem külön takarozva. Testi szerelem 7honapja nincs köztünk semmi intimitás. Én kitartottam mellette nem mentem félre mégha nem is volt semmi ennyi ideje. De mindig arra hicatkozik hogy nincs valami jól mert beteg sokszor legszomja van De attól még kimutathatna hogy szeret egy simogatassal kis totorodessel. Még reménykedek kitartok mert szeretem csak fájó hogy erzeseket nem viszonozza már úgy mint eddig. Nem tudom már mit tegyek. Sokszor arra gondolok már hogy szakitani akar csak nem csak azt várja hogy én mondjam ki hogy vége. Szeret azt mondja irja de nem azt mutatja.nem lakunk együtt de támogatom anyagiakban is Mindent megadok neki minden téren téren soha nem bántottam még szóval se. Őszinte és hűen álltam hozzá. Nem tudom akkor mit akar még.
Ez a probléma nem az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!