Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt az, , üzenetet" most nekem szánta? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki már régóta teszik, és szerintem én is tetszek neki, mert azt mondta hogy járnunk. De csak akkor kezdjük el a eljön a nyári szünet, mert akkor sokat tudunk találkozni. Mostanába nem írtunk egymásnak mert suli van. De nem vagyunk haragba. Sőt. Ugye van a Messenger, amin van egy valami ,,oszd meg a napod" vagy mi. És ez a fiú megosztott egy olyan hivatkozást hogy: - Én tényleg szeretnék veled beszélni, de úgy érzem, csak a terhedre lennék! Ezt most nekem szánta? Vagy kérdezzem meg tőle? De nem merem! Mit csináljak?
13/l
2016. dec. 14. 20:16
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg neked szánta. Ha nem reagálsz rá semmit, akkor csalódott lesz és nem fog merni többet próbálkozni. És akkor ő is szomorú lesz meg te is. Ennek így nincs értelme. Ő megtette az első lépést a kiírással, most te jössz. Kérdezz rá, hogy ezt kinek írta? Ha megírja, hogy neked, akkor utána minden menni fog. Ha azt írja, hogy nem neked, akkor is jobb, hogy megtudtad. Mivel már elhatároztátok, hogy járni fogtok, egy ilyen kiírásra nem ciki, ha reagálsz. Egyébként meg, minek nyárig várni?? Majd nyáron sokat találkoztok, most meg kevesebbet, de kezdjétek most.
2/6 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tőle! Nem nekem szánta! Már egy másik lànnyal jár! 😭😭😭 Nyárig valyon szakít vele?
2016. dec. 14. 20:35
3/6 anonim válasza:
Érdekes. Én inkább havernak nevezném..
4/6 anonim válasza:
Figyelj csajszi eszed ágában s legyen egy ilyen mihasznával lenni. Neh megvárd h majd ha szabad lesz akkor jó leszek neki én is. Fiatal vagy. Találsz jobbat. Barátkozz más srácokkal, neh leragadj ennék a tökfej jankónál. A legjobbat érdemeljük és a mércét nem kell lejjebb adni. Soha.
5/6 anonim válasza:
Pf jo gaz hogy nem neked szanta XD tanulj inkabb helyesen irni, ne rola fantazialj, szerintem felejtos a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!