Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális?
Az a helyzet hogy egyáltalán nem érdekelnek a "létező" fiúk, semennyire nem vonzódom hozzájuk, ellenben szerelmes vagyok nem létező pasikba, és elég mélyen kötődöm hozzájuk. (filmszereplő, könyvszereplő. )
16L
A nem létező pasikba való szerelem valójában nem szerelem, mert az egy komplexebb dolog, de ebbe ne menjünk bele.
Én is szoktam crusholni fiktív karakterekre meg totál elérhetetlen hírességekre, semmi gáz nincs ebben, csak tudni kell a helyén kezelni a dolgot.
Annyit tudok mondani, hogy valószínűleg testileg későn érő típus vagy. A valóéletbeli srácok tény, hogy nem olyan borzongatóan összetettek mint a könyvszereplők, viszont hozzájuk lehet vonzódni szexuálisan, őket meg lehet ismerni jobban, ami kialakíthatja a szerelmet is egy idő után. És az tulajdonképpen egy teljesen más típusú vonzalom, mint amit fiktív karakterek iránt érzel. 16 évesen teljesen normális, hogy nem hajtanak az ösztönök a fiúk felé, meg igazából jobb is, legalább nem cseszed el vele a tiniéveid, mint sok lány, aki már 14 évesen pasizik ezerrel, aztán egyszer csak kiég. Inkább várj egy olyan emberre, aki tényleg érzéseket lobbant fel benned, mert az sokkal minőségibb életmód, mint minden második fiúhoz "vonzódva" összejönni velük.
Amúgy én se vagyok oda a pasik többségéért, nem nyűgöznek le túlságosan, lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!